Ideaal dagje uit

Geen groep is hetzelfde. Of het nu gaat om een familiedag, groepsuitje of bedrijfsfeest,  Wij stellen graag in overleg met de opdrachtgever een maatwerk programma samen.  En met een lunch of barbecue maken we elke dag compleet. 

Hieronder vind u ter orIëntatie een eerste overzicht van onze mogelijkheden. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via  06-23515674  of via ons contactformulier.

Bedrijfsuitje of familiedag

Samen met je familie, bedrijfsafdeling of zomaar met je vriendenkring een dagje lekker uitwaaien op en aan het water? Dat kan bij De Randmeren. Lekker relaxt een dag of dagdeel het water op en afsluiten met een barbecue of pizzabuffet. Liever wat meer avontuur en spanning? We bouwen een wedstrijdelement in het programma in al dan niet aangevuld met teambuildingacitiviteiten w.o boogschieten. Een middag zeilen kan al vanaf € 39,50 per persoon.Een afsluitende barbecue kan vanaf € 27,50, inclusief afkoop drankjes. 

Kijk voor meer informatie bij familiedag of groepsuitje of klik hier voor een indruk van het bedrijfsuitje van van Essen ICT.

 

 De Randmeren regatta

Wij hebben met veel succes het regatta concept voor bedrijven in de markt gezet. Een dag(deel) lang met elkaar in competie in onze Foxen en Polyvalken met groepen va 16 tot 50 personen. Onder leiding van onze instructeurs een dag of dag(deel) stevig werken en presteren met als specialiteit een echte matchrace competitie. Voor veel bedrijven een terugkerend evenement met een echte wisselbeker. Een jaarlijks hoogtepunt voor personeel en relaties!

Een wedstrijdmiddag met onze Polyvalken organiseren we al vanaf € 39,50 per persoon.. Een matchrace competitie met onze Foxen vanaf € 60 per persoon. Een afsluitende barbecue of pizzabuffet inclusief drankjes vanaf € 27,50. Onder regatta vindt u uitgebreidere informatie. Even bellen naar 06-23515674 kan natuurlijk ook.

 Watersportdag

Voor scholen, families of bedrijven organiseert De Randmeren ook een watersportdag  met gevarieerde mogelijkheden: zeilen, windsurfen, catamaran - en  kanovaren, beachvolleyball en veel (watersport)spellen. Desgewenst zorgen we voor een lunch en/of barbecue. Een sportdag is maatwerk. Graag overleggen we met de opdrachtgever over de opzet van de dag. Kijkt u voor meer informatie nog eens bij watersportdag of bel ons op 06-23515674

 

Zeilkamp 

Scholen en verenigingen vinden in De Randmeren een unieke partner als het gaat om het organiseren van zeilkampen. Dankzij onze locatie op Molecaten Park Flevostrand hebben wij voor elke groep de juiste verblijfsaccommodatie. Onze ervaren instructeurs kunnen een of meerdere dagen zeil- of surfles voor uw groep verzorgen. Droppings in de directe omgeving, beachvolleybal zijn zomaar wat suggesties voor avondactiviteiten. Nieuwsgierig? Kijk ook bij zeilkamp.

 

 Kinderfeestje
Samen met Molecaten Park Flevostrand biedt De Randmeren diverse kinderfeestjes aan: zeilen, surfen of boogschieten en lekker eten op het dakterras van van restaurant Zuid Zout Zoet van Molecaten. Klik hier voor uitgebreide informatie over de vele mogelijkheden.

  

Training en advies 

Bij De Randmeren werken we samen met een aantal gerenommeerde organisatie adviseurs. Deze combineren hun passie voor het zeilen met een grondige expertise van organisatie vraagstukken. Wij geloven niet in dikke rapporten maar in actie! Voor elk vraagstuk hebben wij de juiste adviseur. Zij verwerken hun ervaring in de wedstrijdsport in praktische en effektieve teamtrainingen.

Benieuwd naar onze aanpak? Kijk ook eens bij kom aan boord of stap eens vrijblijvend een avond aan boord met een van onze trainers en wellicht gaan we samen overstag.  

 

Tussenstop op eiland de Kluut

Groepsuitje op een comfortabel kajuitjacht

Comfortabel avontuur op de Catalina

Westrijdvaren op het Veluwemeer bij het personeelsuitje

Matchracen met de Fox

Surfles op het Veluwemeer

Windsurfers klaar voor de start

Varen met botters op het Veluwemeer

Pizzabuffet met ter plaatse gebakken pizza's

Groepsuitje met barbecue aan het Veluwemeer

Prima verzorgde barbecue

Boogschieten op een eiland

Relaxt op het water

Teambuiling oefening na een tocht met de Catalina

Kanotocht door de flevopolder

Zeilen leren? De Randmeren!