Budget

v.a. € 35,- pp

 • gewoon lekker zeilen
 • ervaren schipper mee aan boord
 • tocht of wedstrijdje zeilen

 

Meest gekozen

v.a. € 65,- pp

 • ontvangst met koffie en thee
 • ervaren schipper mee aan boord
 • instructie en wedstrijd zeilen
 • afsluiten met een BBQ incl. drankjes

 

Luxe

v.a. € 77,50 per persoon

 • starten met lunch en instructie
 • ervaren schipper mee aan boord
 • tussenstop met fris en hapjes
 • wedstrijd met prijsuitreiking na afloop
 • uitgebreide barbecue inclusief drankjes

 

Lees meer over onze programma's voor groepen:

IDEAAL DAGJE UIT

Geen groep is hetzelfde. Of het nu gaat om een familiedag, groepsuitje of bedrijfsfeest, Wij stellen graag in overleg met de opdrachtgever een maatwerk programma samen. En met een lunch of barbecue maken we elke dag compleet.

Hieronder vind u ter orIëntatie een eerste overzicht van onze mogelijkheden. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via 06-23515674 of via ons contactformulier.

Bedrijfsuitje of familiedag

Samen met je familie, bedrijfsafdeling of zomaar met je vriendenkring een dagje lekker uitwaaien op en aan het water? Dat kan bij De Randmeren. Lekker relaxt een dag of dagdeel het water op en afsluiten met een barbecue of pizzabuffet. Liever wat meer avontuur en spanning? We bouwen een wedstrijdelement in het programma in al dan niet aangevuld met teambuildingacitiviteiten w.o boogschieten. Een middag zeilen kan al vanaf € 39,50 per persoon.Een afsluitende barbecue kan vanaf € 27,50, inclusief afkoop drankjes.

Kijk voor meer informatie bij familiedag of groepsuitje of klik hier voor een indruk van het bedrijfsuitje van van Essen ICT.

De Randmeren regatta
Wij hebben met veel succes het regatta concept voor bedrijven in de markt gezet. Een dag(deel) lang met elkaar in competie in onze Foxen en Polyvalken met groepen va 16 tot 50 personen. Onder leiding van onze instructeurs een dag of dag(deel) stevig werken en presteren met als specialiteit een echte matchrace competitie. Voor veel bedrijven een terugkerend evenement met een echte wisselbeker. Een jaarlijks hoogtepunt voor personeel en relaties!

Een wedstrijdmiddag met onze Polyvalken organiseren we al vanaf € 39,50 per persoon.. Een matchrace competitie met onze Foxen vanaf € 60 per persoon. Een afsluitende barbecue of pizzabuffet inclusief drankjes vanaf € 27,50. Onder regatta vindt u uitgebreidere informatie. Even bellen naar 06-23515674 kan natuurlijk ook.

Watersportdag
Voor scholen, families of bedrijven organiseert De Randmeren ook een watersportdag met gevarieerde mogelijkheden: zeilen, windsurfen, catamaran - en kanovaren, beachvolleyball en veel (watersport)spellen. Desgewenst zorgen we voor een lunch en/of barbecue. Een sportdag is maatwerk. Graag overleggen we met de opdrachtgever over de opzet van de dag. Kijkt u voor meer informatie nog eens bij watersportdag of bel ons op 06-23515674

Zeilkamp
Scholen en verenigingen vinden in De Randmeren een unieke partner als het gaat om het organiseren van zeilkampen. Dankzij onze locatie op Molecaten Park Flevostrand hebben wij voor elke groep de juiste verblijfsaccommodatie. Onze ervaren instructeurs kunnen een of meerdere dagen zeil- of surfles voor uw groep verzorgen. Droppings in de directe omgeving, beachvolleybal zijn zomaar wat suggesties voor avondactiviteiten. Nieuwsgierig? Kijk ook bij zeilkamp.

Kinderfeestje
Samen met Molecaten Park Flevostrand biedt De Randmeren diverse kinderfeestjes aan: zeilen, surfen of boogschieten en lekker eten op het dakterras van van restaurant Zuid Zout Zoet van Molecaten. Klik hier voor uitgebreide informatie over de vele mogelijkheden.

Training en advies
Bij De Randmeren werken we samen met een aantal gerenommeerde organisatie adviseurs. Deze combineren hun passie voor het zeilen met een grondige expertise van organisatie vraagstukken. Wij geloven niet in dikke rapporten maar in actie! Voor elk vraagstuk hebben wij de juiste adviseur. Zij verwerken hun ervaring in de wedstrijdsport in praktische en effektieve teamtrainingen.

Benieuwd naar onze aanpak? Kijk ook eens bij kom aan boord of stap eens vrijblijvend een avond aan boord met een van onze trainers en wellicht gaan we samen overstag.

BEDRIJFSUITJE OF FAMILIEDAG

ZEILEN -- GPS TOCHT -- COMPETITIE -- LUNCH -- BARBEQUE

Samen met je familie, bedrijfsafdeling of zomaar met je vriendenkring een dagje lekker uitwaaien op en aan het water? Dat kan bij De Randmeren. We verzorgen programma's voor groepen van 5 tot 100 personen. Basis voor elk programma is een dagdeel varen al dan niet in combinatie met een teambuildings programma. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een lunch of barbecue.

Voor elke vaartocht stellen we een vloot samen die bij het gezelschap past.

6- 8 personen 

Bent u met een groepje van ca. 6 personen en wilt u comfortabel en toch sportief varen. Dan ligt onze Catalina voor de hand. We maken een dagtocht naar bv. het gezellige Elburg of we brengen een dag door op het Veluwemeer en Wolderwijd met een tussenstop in Harderwijk of op een van de vele mooie recreatie-eilanden. Een dagdeel kunt u boeken vanaf € 225 en een hele dag van 9.30 - 16.30 uur voor € 380. Natuurlijk kunnen we aanvullend ook een lunch en een afsluitende barbecue voor u verzorgen.

9 - 25 personen 

Groepen tot 25 personen kunnen we een zeilprogramma aanbieden met onze vloot van de populaire  Fox 22 of de sportieve Polyvalk. Ook hiermee kunnen we een relaxte zeiltocht organiseren. Maar voor wie van meer opwinding houdt, organiseren onze instructeurs een spannende wedstrijddag of -middag. Onze ervaren instructeurs zorgen eerst voor een effectieve instructie, waarna de deelnemers zelf de onderlinge strijd aanbinden. De competitie zorgt voor een extra dimensie bij het zeilen. En stof tot napraten bij de afsluitende barbecue of pizzabuffet.

Vanaf € 39,50 per persoon bent u bij ons een spannende middag onder de pannen. De afsluitende barbecue inclusief drankjes verzorgen we vanaf € 27,50. 

 Groepen tot 70 personen

 Voor grotere groepen tot 70 personen stellen we een specifieke vloot samen bestaande uit Polyvalken, Fox 22 en ons kajuitjacht Catalina 320. In grote groepen variëren de wensen en vaardigheden. Met een gevarieerde vloot kan iedereen mee. Ook kan het zeilen in een pauze op een van de eilanden worden aangevuld met ontspannen teambuildings activiteiten zoals boogschieten, katapult bouwen, wandelende A e.d.. Zo combineert u een activiteit aan ruimte voor onderlinge ontmoeting. Uiteraard kan de dag worden afgesloten met een gezellige barbeque op onze buitenlocatie direct aan het water van het Veluwemeer.

Uiteraard hangt de prijs af van het programma, maar vanaf € 62,50  per persoon kunnen we u een dagdeel varen me afsluitende barbecue of pizzabuffet aanbieden.

Skûtsjesielen 

Ooit wel eens willen skûtsjesielen? Ook dat kan bij De Randmeren, Groepen tot 12 personen kunnen bij ons met schipper Lothar Hoekstra het water op met de mooie Ebenhaëzer, een Friese vrachtaak uit 1910. Op dit stoere schip maakt u een prachtige dagtocht op de Veluwerandmeren. Desgewenst loopt u aan in de historische Vissershavens van Harderwijk of Elburg. Een halve dag vaart u al vanaf € 355 en een hele dag vanaf € 495.

De Ebenhaezer, met een flink aantal uit te voeren taken om het schip te zeilen, leent zich ook prima voor een intensieve teambuildingsdag. De training is gericht op het groepsproces, leiderschap en communicatie. Interesse? Bel ons op 06-23515674 of vul ons contactformulier in.

 Prijsopgave

Voorgaande zijn zomaar wat suggesties voor een leuke dag op en aan het water. Natuurlijk is er veel meer mogelijk en is de prijs afhankelijk van de samenstelling van het programma.  Meer informatie of een prijsopgave? U kunt ons altijd even bellen op 06-23515674 of contact met ons opnemen via ons contactformulier.

ACTIEF OP EN ROND HET WATER

VOOR GROEPEN VAN 10 TOT 250 PERSONEN

Met uw personeel, school of vereniging een dag genieten van een actief programma  op en rond het water? In een ongedwongen sfeer laten we u kennis maken met verschillende watersportactivteiten zoals zeilen met open boten en kajuitjachten, catamaran varen en windsurfen. Voor de kinderen een leuke zeilclinic met onze Optimisten. Dit aangevuld met landactiviteiten als beachvolleyball, GPS wandelingen, steptochten en teambuildingsspellen. Lunch, barbecue of buffet regelen wij er natuurlijk bij. Geen groep is hetzelfde. Graag stellen we in onderling overleg voor elke groep van 5 - 250 deelnemers een programma voor een onvergetelijke dag samen. 

Zo zijn er bij het zeilen gevarieerde mogelijkheden. De een wil nu eenmaal in een Polyvalk de ander in een comfortabel kajuitjacht. Waar de een genoeg heeft aan een relaxte zeiltocht, wil de ander juist proeven van de spanning van een zeilwedstrijd. Kennismaken met het zeilen in een klassieke botter behoort daarbij eveneens tot de mogelijkheden.

Via ons contactformulier vraagt u snel en gemakkelijk een voorstel met prijsopgave aan. Wilt u eerst eens op onze locatie komen kijken? We ontvangen u graag en nemen ter plekke de mogelijkheden met u door. We zijn voor een afspraak altijd bereikbaar op 06-23515674.

O.a. deze groepen gingen u al voor: 

 • Landstede Sport en Bewegen Harderwijk
 • Soma college Harderwijk
 • Createam Essen Duitsland 
 • Politie-opleiding Arnhem

ZEILKAMP

EEN WEEK ZEILEN, SURFEN EN MEER!

De Randmeren is gevestigd op het terrein van Molecaten Park Flevostrand, direct aan het Veluwemeer in het centrum van het land: het zeilkamp altijd in de buurt. Door onze unieke locatie, ervaren instructeurs en uigebreide vloot zijn wij prima in staat zeilkampen te organiseren voor kleinere en grotere groepen uit het basis en voortgezet onderwijs. Het Flevostrand beschikt over uitstekende voorzieningen waaronder een eigen zwembad. De verblijfsmogelijkheden zijn gevarieerd: kamperen direct naast de zeilschool, verblijf in chalets of in bungalows, u heeft het voor het kiezen.

Programma:
Het programma kan variëren van een paar dagen (of dagdelen) kennismaken met watersport tot een complete lesweek met een CWO examen als afronding. Er kan bij ons worden gesurft en met Polyvalken of zwaardboten worden gevaren. 's Avonds een beachvolleyballtoernooi of een dropping en een afsluiting met barbeque. Speciaal voor de basisscholen organiseren we ook zeilclinics in de Optimist: in één dag op weg naar zelfstandig varen. 

Omgeving:
Natuurlijk is er in de directe omgeving meer te zien dan water alleen. Een dagje naar Walibi, het Dolfinarium, cultuursteden Harderwijk en Elburg: het is allemaal op fietsafstand! Voor een avontuurlijke avond organiseren we droppings in het naast onze locatie gelegen Harderbos.

Offerte:
Graag doen wij u een offerte op maat. Om u een goed aanbod te kunnen doen inventariseren wij graag uw wensen middels een telefonisch contact. Wij zijn altijd bereikbaar op: 06-23515674. U kunt uw wensen ook kenbaar maken door het invullen en toesturen van ons contactformulier. Overigens ontvangen we u graag op onze locatie zodat u zich ter plekke een beeld kan vormen van de mogelijkheden.

REGATTA

WIE WINT ER DIT JAAR DE "UW BEDRIJFSNAAM" REGATTA?

Wedstrijdzeilen haalt het beste in mensen naar boven! Wind, startlijn, boeien en natuurlijk de tegenstanders vormen de ingrediënten voor een prachtige middag op het water. U bepaalt de koers, de tijd zal uitwijzen wie de beste keuzes maakt. Met de snelle Fox 22 of onze wedstrijdschepen van het type J24 gaat u de strijd met elkaar aan. Door inzet van ervaren instructeurs vereist het varen op de Fox 22 vereist geen zeilervaring. Voor ons raspaard, de J24, is de nodige ervaring gewenst.

Onze instructeurs geven aan boord of op afstand aanwijzingen om de dag veilig te laten verlopen. Het winnende team neemt natuurlijk de wisselbeker mee naar kantoor! De Randmeren verzorgt de gehele organisatie van uw regatta: boten, schippers, wedstrijdleiding en het uitzetten van de wedstrijdbaan.

Vanaf € 39,50 per persoon bent op koers voor een spannende middag fleetrace. Voor het neusje van de zalm, de matchrace kunt u vanaf € 60 bij ons terecht. Natuurlijk kunnen we ook een luch (vanaf € 7,50) of afsluitende barecue (vanaf € 27,50) verzorgen.

Interesse? Vult u dan ons contactformulier in of bel ons op 06-23515674. We maken graag een u passende offerte.

Wat onze klanten zeggen:

Voor de Rabobank Randmeren organiseerde De Randmeren een relatiedag in de vorm van een wedstrijd arrangement:

programma
 13.00 uur                    ontvangst met een kopje koffie
en thee met wat lekkers
13.15 – 13.45 uur        uitleg wedstrijdregels
13.45 –  15.15 uur        eerste wedstrijdronde
15.15 – 15.45 uur        pauze met hapjes  op eiland de
Kluut
15.45 – 17.15 uur       tweede wedstrijdronde
17.45 – 20.00 uur     afsluiting en luxe barbecue

Er werd gevaren met 5 Foxen en 5 Polyvalken met een schipper van De Randmeren aan boord van ieder schip.

 Wim Sederel, kantoordirecteur Harderwijk, Rabobank Randmeren:
“We hadden de wind in de zeilen! De zeilmiddag was voor onze relaties echt even iets anders. Mede dankzij de uitstekende ontvangst en begeleiding vanuit Zeilschool De Randmeren was het een topdag. Voor herhaling vatbaar!”

 

Voor van Essen ICT verzorgden we het volgende bedrijfsuitje voor 45 personen:

Programma
11.00 – 11.15 uur             ontvangst met koffie en thee met wat lekkers
11.15 – 12.15 uur             Theorie van het zeilen door een van onze instructeurs
12.15 – 13.00 uur            lunch
13.00 – 14.30 uur           eerste vaartocht met zeilinstructie
14.30 – 15.00 uur           tussenstop op een van de eilanden in het Veluwemeer
15.00 – 16.45 uur           tweede vaartocht in de vorm van 2 wedstrijdmanches
16.45 – 17.00 uur           terug naar de haven
17.00 – 19.30 uur           uitgebreide  barbecue.

Er werd gevaren met 5 Foxen, 4 Polyvalken en onze Catalina 320 met een schipper van De Randmeren aan boord van ieder schip.

Reaktie van directeur Edwin van Beek:
“Ik wil je nogmaals heel hartelijk danken. We hebben een fantastische dag gehad en genoten van alle onderdelen. De theorie was leerzaam en werd door Koen op een leuke manier gebracht, de lunch was goed verzorgd en het zeilen was natuurlijk ook erg leuk. Zo’n wedstrijdelement erin maakt het ook wel weer extra leuk. Veel van mijn mensen maakten de opmerking, “Ik wist niet dat zeilen zo leuk was”. De BBQ was ook erg goed moet ik zeggen, complimenten aan je cateraar. Hartelijk dank en we spreken elkaar vast nog eens”