Dé zeilschool aan het Veluwemeer
De Randmeren Zeilschool en Bootverhuur is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé zeilschool aan het Veluwemeer. Op onze locatie op Molecaten Park Flevostrand bieden we voor elke leeftijdscategorie zeilessen aan:

-     7 - 12 jaar:  Optimist
-   10 - 14 jaar:  Open Bic
-   11 - 15 jaar:  Topaz Uno
-   15 - 19 jaar:  RS Feva

-   11 - 19 jaar:  windsurfen

-    volwassenen: PolyvalkFox 22 en kajuitjachtzeilen 

-    of kies voor privelessen van onze pro-instructeurs  

 

 CWO gecertificeerd

Onze zeilschool is gecertificeerd door de Commissie Watersport Opleidingen (CWO). Natuurlijk zijn onze lesprogramma's dus afgestemd op de CWO eisen en behaalt u een erkend diploma. Maar onze instructeurs zijn er ook op getraind lessen samen te stellen die aansluiten bij de specifieke doelstelling van iedere cursist.

 

Uitsluitend externe cursussen
Wij hebben geen interne cursussen. De cursisten zijn bij ons van 9-17 uur intensief aan de slag. Worden 's ochtends gebracht en aan het eind van de middag weer gehaald. De volgende dag staan ze uitgerust weer aan de start. De focus ligt bij ons op het creeren van een leuke en leerzame zeildag.

Wel beschikken we over riante verblijfsmogelijkheden waar de cursisten samen met (groot)ouders kunnen verblijven: Molecaten Park Flevostrand of Waterparc Veluwemeer van Landal. Kijk ook eens op onze pagina Verblijf

 Veelzijdig jeugdprogramma

Ook voor de jeugd passen we de programma's aan op de mogelijkheden van de cursist. Van speelse beginnerslessen gericht op vertrouwen, plezier en overwinnen van angst tot resultaat gerichte CWO programma's of wedstrijdtrainingen voor gevorderde jeugd. Onderstaande tabel geeft een overzicht van alle doorloopmogelijkheden:

 

CWO Zeilschool

         

De Optimist: de leukste boot voor starters

Doorgroeimogelijkheden voor de jeugd

Uitdaging voor de oudere jeugd

Zeilles Polyvalk bij Harderwijk

De Zeilschool voor volwassenen

Fox 22 op  De Randmeren bij Harderwijki

Fox 22: prima instap voor kajuitjachtzeilen 

Zeilles kajuitjacht bij Harderwijk

Trainingen kajuitjachtzeilen

Zeilen leren? De Randmeren!