Groepslessen

Bij ons kun je op allen niveaus groep lessen boeken. Deze zijn vooral geschikt voor mensen die willen leren zeilen en zelf flexibel zijn en dagen kunnen vast zetten. 

Strippenkaart

De strippen kaart is de beste keuze om te leren zeilen op welk niveau dan ook. 

Je plant zelf je les in wanneer het jou uit komt, zo dat je net als met rijden zeilen je 2e natuur maakt.

Privéles

Voor sommige mensen is het Prettig om een op een van een instructeur les te krijgen. Wij begrijpen dit erg goed en bieden dat uiteraard aan. plan via ons systeem je eigen lessen in.

gevorderde lessen

Spinakeren, wedstrijdvaren, instructeurs training na dat u een boot kunt varen blijven er uitdagingen binnen de zeilsport. Stel een doel en wij helpen je het te bereiken. 

Foilen

Foilen is de toekomst. Steeds meer boten worden met een vleugel uitgerust. Aeronamics heeft nu een boot ontwikkeld waar in het foilen voor iedereen haalbaar is.

Kajuit zeilen

Kajuit zeilen cursus bieden we niet alleen op het Veluwe meer aan. leer navigeren, omgaan met stroom, tochtplanning tijden een tocht op het IJsselmeer, Waddenzee of Noordzee.

Les bij de randmeren

Het grootste deel van onze lessen geven wij in de fox. Dit doen we omdat wij denken dat dit een ideale boot is om in les te hebben. Meer vaar comfort, meer ruimte en een tuig wat veel meer gebruikt word. Verder bieden we in onze les pakketten altijd de mogelijkheid om ook een dag met een valk een les te volgen zo dat u ook gewend raakt aan verschillende typen boten en het halen van uw cwo diploma overal echt op pad kunt.