Bootverhuur Biddinghuizen, zeilboten en sloepen

Boot huren Flevoland

Voor een boot huren in Flevoland zit je bij De Randmeren goed. Motorboten, zeilboten, sloepen, kano’s en sups, bij ons vind je het allemaal. Alles inclusief brandstof, zwemvesten en waterkaart.

Bootverhuur De Randmeren

Bootverhuur Flevoland: kom kennis maken met alle soorten boten!

Bij De Randmeren zeilschool en boothverhuur in Flevoland bieden wij een breed scala aan verschillende soorten boten. Of je nu op zoek bent naar een motorboot, zeilboot of kano, bij ons vind je het allemaal. Voor degenen die graag sportief willen zeilen, hebben we de Fox22 en Aira22. Ben je juist op zoek naar iets ontspannends? Dan zijn onze sloepjes in verschillende soorten en maten ideaal. Hiermee kun je rustig genieten van het mooie weer en het kabbelende water. Voor degenen die liever zelf actief bezig zijn, hebben we ook kano’s en Sup’s beschikbaar. Kortom, bij ons bootverhuurbedrijf in Flevoland is er voor ieder wat wils. Dus waar wacht je nog op? Huur een boot en ontdek de prachtige wateren van Flevoland.

Boot huren Flevoland Aira22

Zeilboot huren Flevoland

Een zeilboot Huren in Flevoland bij De Randmeren biedt vele mogelijkheden. Ontdek leuke vaarroutes op het Veluwemeer en het Wolderijd en bezoek Harderwijk, Zeewolde of Elburg.
Of je nu een dagje wilt varen of een langere vakantie wilt plannen, wij hebben flexibele huurperiodes die aansluiten bij jouw wensen. Bij ons heb je de mogelijkheid om een zeilboot te huren, met of zonder schipper. Wij hebben verschillende zeilboten beschikbaar, waaronder de Fox22, Aira22 en de Polyvalk. Met deze zeilboten kun je optimaal genieten van de wateren in Flevoland. Dus als je op zoek bent naar een boot om te huren in Flevoland, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Pieterman 750 klaar voor vertrek

Sloep huren Flevoland

Bij ons kunt u gemakkelijk een motorboot of sloep huren in Flevoland. Onze verhuur is per blok, waarbij we verschillende opties aanbieden. Voor de kleine sloepen hanteren we blokken van 75 minuten, terwijl de grote sloepen beschikbaar zijn in blokken van 2 uur en drie kwartier. Daarnaast hebben we ook een familiesloep met boegschroef, speciaal geschikt voor gezellige familie of bedrijfsuitjes.
Als u op zoek bent naar bootverhuur in Flevoland, bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden een breed scala aan mogelijkheden, zodat u kunt genieten van een ontspannen dag op het water. Neem gerust contact met ons op of boek direct op de website.

kano

Bootverhuur Flevoland: Sup of kano

Naast het huren van een boot of sloep in Flevoland, kan je ook op een andere leuke en actieve manier het Veluwemeer verkennen. Bij ons kan je namelijk een kano of sup huren. Onze kano’s zijn geschikt voor 2 of 3 personen, dus je kunt gezellig samen op pad gaan. Met een kano kan je op een rustig tempo genieten van de prachtige omgeving en de natuur.
Voor degenen die wat meer uitdaging zoeken of voor de kinderen die lekker veel waterplezier willen beleven, bieden wij de mogelijkheid om een sup te huren. Een sup is een mooie stabiele plank waarop je kan staan en peddelen. Het is een leuke manier om je balans te testen terwijl je het water verkent.
Je huurt al een sup of kano vanaf 15 euro per uur dus waar wacht je nog op? Kom langs en ontdek het Veluwemeer op een unieke en sportieve manier!