Varen bij Harderwijk: Korting voor avondgenieters!

Sailing Club

Boot huren met korting? Kom genieten in de avonduren!

Kom een boot huren bij De Randmeren in Biddinghuizen op de dinsdag- of donderdagavond en ontvang 25% korting op de verhuurprijs. De korting geldt in de periode van april tot en met juli 2023, voor bootverhuur blokken in de avonduren. Boek je boot telefonisch of via de mail zodat de korting kan worden verrekend!

IMG_1220 (1)

Varen op het Veluwemeer bij Harderwijk

In de avonden is het heerlijk genieten op het water. De rustige natuur op het Veluwemeer, kijken naar de zonsondergang en helemaal tot rust komen. Huur een zeilboot of huur een sloep met 25% korting op de dinsdag- en donderdagavond bij De Randmeren bootverhuur.

Kom zeilen vanaf 17:00 uur en kies bijvoorbeeld onze moderne Aira 22 voor super veel comfort, de stabiele Fox 22 of de welbekende Valk.

Kom motorboot varen vanaf 18:00 uur en kies uit onze moderne sloepen in verschillende groottes. Op onze 5 persoonssloep mogen ook honden mee!

Zeilclub op het Veluwemeer

Op de dinsdagavond en de donderdag avond is ook onze zeilclub actief. De Social Sailing club vaart van 19:00 tot 21:00 uur op de Valk, Fox of Aira. Een gezellig samenzijn met watersportliefhebbers en dus mensen die van zeilen houden. Ben jij op zoek naar een zeilmaatje? Wil je ook graag meer op het water zijn, wil je vaker zeilen en lekker meters maken en ervaring op doen? Kom dan vooral een keer kennis maken met de Sailing Club! Via een mail naar info@derandmeren.nl kan je vrijblijvend een keer meedoen.