Bootverhuur Biddinghuizen, zeilboten en sloepen

Bootverhuur Biddinghuizen

Bij onze bootverhuur in Biddinghuizen beleef je avonturen op het water. Ontspanning en actie op het prachtige Veluwemeer. Huur een zeilboot of sloep zonder zorgen. Verhuur is altijd inclusief brandstof, zwemvesten en waterkaart.

Luxe sloep huren bij De Randmeren

Dit is waarom je een boot wilt huren bij ons in Biddinghuizen!

Ons slogan luidt: zeilen leren, De Randmeren! En voor de verhuur geldt hetzelfde. Wil je een boot huren in Biddinghuizen dan moet je gewoon bij ons zijn. Je kan genieten van een zorgeloze ervaring dankzij onze all-inclusive huuroptie. Dit betekent dat jouw huurboot is voorzien van alle benodigdheden, zoals zwemvesten, brandstof en een waterkaart. Daarnaast bieden wij duidelijke instructies aan de verhuurbalie en bij de boot, zodat je goed voorbereid het water op kunt gaan. Bovendien hebben wij een super leuke vaarroute naar Harderwijk uitgestippeld, waarbij je kunt genieten van prachtige landschappen en bezienswaardigheden. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en complete bootverhuurservice in Biddinghuizen, ben je bij de Randmeren aan het juiste adres.

Hoe kan ik een boot huren?

Een boot huren bij De Randmeren in Biddinghuizen doe je gemakkelijk door te klikken op de link. Doorloop de volgende stappen:

  • Kies de juiste bootsoort
  • Kies de dag waarop je varen wilt
  • Kies de tijd waarop je varen wilt. De boten worden verhuurd in blokken. Als er beperkte beschikbaarheid is, zie je dat doordat de dag oranje gekleurd is. Klik op de dag en je ziet de tijden waarop nog beschikbaarheid is.
  • Kies of je gebruik wilt maken van een annuleringsverzekering
  • Ga akkoord met de voorwaarden en klik op ‘verder’ om je gegevens in te vullen.
  • Doorloop het betaalsysteem.
  • Heb je betaald dan ontvang je een boekingsbevestiging in je inbox.

Je hoeft je nu alleen nog maar te verheugen op je verhuurmoment en te zorgen dat je op tijd bij onze bootverhuur in Biddinghuizen op het Molecaten Park Flevostrand komt. In de boekingsbevestiging vind je een route omschrijving.

Mocht je er onverhoopt toch niet uitkomen, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag met het reserveren van een boot.

Huur een Aira

Bootverhuur met een ruime keuze

Bij onze bootverhuur in Biddinghuizen hebben wij een breed scala aan verschillende soorten boten beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een moderne zeilboot, een comfortabele sloep of een ontspannen dagje op een sup of kano, bij ons ben je aan het juiste adres. Naast de oude vertrouwde Valk, verhuren wij ook de moderne en comfortabele Fox en Aira zeilboten. Deze boten zijn voorzien van alle gemakken en zorgen voor een plezierige zeilervaring. Voor wie liever rustig over het water vaart, bieden wij ook sloepverhuur aan. Onze sloepen zijn ideaal om te genieten van de prachtige omgeving van Biddinghuizen en bieden voldoende ruimte en comfort. Wil je liever iets actievers doen? Dan zijn onze sups en kano’s perfect voor jou. Met deze boten kun je op je eigen tempo de omgeving verkennen en genieten van de natuur. Wat je ook zoekt in een boot, bij onze bootverhuur in Biddinghuizen vind je zeker de perfecte boot voor jouw avontuur op het water.

Zeilles volwassenen

Bootverhuur Biddinghuizen: boek een boot met instructeur!

Is het lange geleden dat je gezeild hebt? Of ben je gewoon nog wat onzeker? Bij De Randmeren kan je een zeilboot huren met verhuurinstructie. Je huurt een zeilboot voor een dagdeel of een hele dag en het eerste uur gaat er een instructeur mee het water op om je alles nog even goed uit te leggen. Wil je meer info over verhuur met instructie, neem dan telefonisch of via de mail contact op.

Wist je dat we bij De Randmeren ook professionele zeillessen geven? Neem een lossen zeilles of boek eenvoudig een lespakket om je basisvaardigheden onder de knie te krijgen of jezelf verder te ontwikkelen tot een gevorderd zeiler.

Zeilen op het Veluwemeer

Boot huren Biddinghuizen aan het  Veluwemeer

Biddinghuizen aan het Veluwemeer is een prachtige locatie die vaak over het hoofd wordt gezien, terwijl iedereen wel bekend is met het nabijgelegen Harderwijk. Wat Biddinghuizen echter zo bijzonder maakt, is de mooie natuurlijke omgeving waarin het zich bevindt. Gelegen aan het Veluwemeer biedt deze plaats mooie uitzichten over het water, vooral vanaf een boot. Het huren van een boot in Biddinghuizen stelt bezoekers in staat om volop te genieten van de schoonheid van het Veluwemeer en kennis te maken met unieke bezienswaardigheden, zoals het aquaduct. Vanaf het water kunnen eilandjes worden bezocht, waardoor er een hele nieuwe wereld opengaat. Dus, voor een onvergetelijke ervaring op het water, zoek niet verder en huur een boot in Biddinghuizen!