Zeilen op het Veluwemeer

Bootverhuur Harderwijk

Een boot huren bij bootverhuur De Randmeren, vlak bij Harderwijk, betekent snel en veilig het water op met een schone en complete boot of sloep. Je huurt altijd inclusief brandstof, zwemvesten en waterkaart.

20210716_185118 (2)

De leukste boottocht naar Harderwijk

Je wilt niet varen vanáf Harderwijk, maar je wilt varen náár Harderwijk! Rijd met de auto zo’n 5 kilometer de drukte voorbij en parkeer gratis voor de deur. Bij De Randmeren bootverhuur bij Harderwijk helpen wij jou snel het water op in een complete en moderne boot. Je vaart vervolgens een leuke tocht naar Harderwijk. In een uur tijd vaar je al een unieke tocht onder de brug door naar Harderwijk en weer terug door het aquaduct. Hoe gaaf is dat! Met je boot over de autoweg heen varen.

Onze bootverhuur bij Harderwijk brengt je niet alleen naar Harderwijk, maar laat je ook genieten van het prachtige Veluwemeer. Je kan leuke eilandjes bezoeken of een lange tocht maken naar Elburg of Zeewolde. Met een zeilboot is het heerlijk vertoeven en kan je je prima een dag vermaken door ook even het Wolderweid te bezoeken. Twijfel niet langer en huur een zeilboot of een sloep.

jeugdzeilen 7

All inclusive prijzen

De prijs is all inclusive. Je huurt je boot altijd inclusief brandstof, zwemvesten en waterkaart en maakt dus geen onverwachte kosten.

Snel het water op

Bij De Randmeren bootverhuur heb je geen gedoe met borg. Mocht er onverhoopt iets gebeuren dan wordt het eigen risico achteraf gepind.

Veilig en vertrouwd!

Onze bootverhuur bij Harderwijk valt onder de voorwaarden van de HISWA-RECRON zodat je met een veilig en vertrouwd gevoel het water op kan.

Vlak bij Harderwijk

Onze bootverhuur locatie ligt vlak bij Harderwijk dus geen gedoe met parkeren en drukte, maar wel al het leuke van de omgeving!

Een complete boot

De instructeurs zijn heel actief op onze zeilboten voor het trainen van eigen vaardigheden en het geven van zeillessen. Hierdoor worden gebreken in onze verhuur vloot snel opgemerkt en opgelost.

Met zelfvertrouwen het water op

Bij onze bootverhuur Harderwijk geven wij zeilinstructie op aanvraag. Is het lang geleden dat je hebt gezeild? Geen probleem, wij helpen je het eerste uur op weg.

Voel je thuis!

Wij hopen dat jij je bij ons thuis voelt en dat onze bootverhuur bij Harderwijk een plek is waar je rust en plezier vindt en waar je graag weer terug komt.

Lees meer

Genieten op het Skûtsje

Bij ons kan je kennis maken met het echte Skûtsje zeilen. Huur een Skûtsje met schipper, een unieke ervaring in het midden van het land bij bootverhuur Harderwijk!

Bootverhuur Harderwijk direct aan het open water.

Door de ligging direct aan het Veluwemeer bij Harderwijk ben je snel op het water. Ideaal dus bij het huren van een zeilboot. Iets vergeten mee te nemen? Wij hebben bij onze bootverhuur balie ook een watersportwinkel waar je van alles kunt aanschaffen voor tijdens het varen of zeilen. Een lekker kopje koffie of thee voor of na de vaartocht? Bij onze bootverhuur staat de koffie altijd klaar.

Varen op het Veluwemeer is letterlijk varen tussen het oude en nieuwe land. Dit contrast zorgt voor een verrassend veelzijdig vaargebied. Huur een boot, sloep of SUP bij Harderwijk en vaar naar één van de omliggende plaatsen en meer eens aan. Ontdek bijvoorbeeld de historische binnenstad van Elburg of de gezellige Hanzestad Harderwijk. Een dagje varen over het Veluwemeer geeft je de mogelijkheid om veel tijd met het gezin en/of vrienden door te brengen en verzekerd je van een prachtige dag op het water.

De Randmeren bootverhuur is gevestigd op camping Molecaten Park Flevostrand vlak bij Harderwijk. De camping is direct gelegen aan het Veluwemeer en is de perfecte uitvalsbasis voor watersportliefhebbers. Op het terrein zijn volop faciliteiten aanwezig zoals een supermarkt en twee restaurants. Natuurlijk is er in de omgeving van De Randmeren nog veel meer te beleven. Gezellig een dagje naar een attractiepark, de natuur in of cultuur proeven bijvoorbeeld. Kortom, je vindt hier alle ingrediënten voor een geslaagde dag.

Bij De Randmeren bootverhuur bij Harderwijk hopen we dat jij een gezellige tocht op het water kan beleven. Daarvoor is het nodig dat we ons met zijn allen aan wat regels houden. Zo blijft het voor iedereen leuk!

👍 Dit mag wel

Honden

Honden zijn toegestaan op de 5 persoons sloep en op de Valk.

Vissen

Een visje vangen mag! Geef dit wel aan dan houden wij de kussens op de zeilschool zodat de volgende klant schone kussens heeft.

Eten en drinken

Maak er een gezellige dag van en neem vooral wat lekkers mee, maar laat de boot wel weer schoon achter. Zo kan degene na je ook van een fijne tocht genieten.

👎 Dit hebben we liever niet

Roken

Op al onze boten geldt een rookverbod.

Honden

Honden zijn toegestaan op de 5 persoons sloep en op de Valk op alle overige boten mogen geen honden mee.

Alcohol

Wij accepteren geen grootschalig alcohol gebruik. Vrijgezellenfeestjes of andere groepen met alcohol als doeleind, zullen worden geweigerd.

Onthoud dat het wettelijk verboden is om alcohol te drinken en een boot te besturen net als in de auto!