Hier huur je de Aira 22 direct online

 

Op deze boot zijn honden NIET toegestaan.

 

Is de boot niet beschikbaar op het gewenste moment? Kijk ook eens bij de Fox 22 of de Polyvalk .

Boek direct online of bel 0321-700245

De sportieve en comfortabele Aira 22 huren

Wil je graag met vrienden, familie of gezellig met z’n tweeën een dagje varen? Voor elk van deze gezelschappen is de moderne, sportieve zeilboot Aira 22 een goede keus! Huur een Aira 22 bij de Randmeren. Deze zeilboot is geschikt voor 2-6 personen. Met dit type zeilboot kun je alle kanten op, het is de perfecte combi van een sportief en modern ontwerp. De comfortabele bankjes zorgen voor een fijne zitruimte voor een relaxed dagje op het water. Vanwege de zeileigenschappen is deze boot ook voor de ervaren zeiler een goede keus! Door de moderne lijn en lange waterlijn is het zeer prettig manoeuvreren door het water.

De zeileigenschappen van de Aira 22

De Aira 22 is een echte nieuwe generatie Daysailer. Een prachtige zeilboot, welke ook nog eens gemakkelijk is om mee te zeilen. Niet voor niets, is deze zeilboot in 2018 door de Hiswa uitgeroepen tot zeilboot van het jaar. Waarom is dit z’n fijne zeilboot? De Aira 22 is uitgerust met een elektromotor. Het voordeel van elektrisch varen is dat je makkelijker kan manoeuvreren. Ook maakt de zeilboot minder geluid. De zeilboot heeft een square top grootzeil en een korte fok. Ook is de boot voorzien van een zelflozende kuip en comfortabele bankjes. Dit maakt het zeilen in de Aira extra comfortabel!

Zeilen op het Veluwemeer

Het Veluwemeer is onderdeel van vier verschillende meren die we in combinatie de Randmeren noemen. Naast het Veluwemeer heb je het Nuldernauw, het Wolderwijd en het Drontermeer. Het Veluwemeer is een langwerpig meer met een oppervlakte van 32,5 km². Het is een echte toeristische trekpleister. Op het meer worden veel verschillende watersporten beoefend zoals windsurfen, waterskiën en natuurlijk zeilen. Je vindt rond het meer veel jachthavens, campings en mooie stranden. Het Veluwemeer biedt dan ook veel verschillende recreatiemogelijkheden door het open vaarwater.

nl_NLNederlands