Hier huur je de Fox 22 direct online

 

Op deze boot zijn honden NIET toegestaan.

 

Is de boot niet beschikbaar op het gewenste moment? Kijk ook eens bij de Aira 22 of de Polyvalk .

Boek direct online of bel 0321-700245

De luxe Fox 22 huren

Wel gezellig varen, maar niet zelf een boot aanschaffen? Dan is huren een hele goede optie! Wil je graag een boot die net wat meer luxe en comfort biedt dan een open zeilboot zoals de Polyvalk? Dan is een Fox 22 huren een goede keuze!. Deze zeilboot is voorzien van 4 slaapplekken, een grote bergruimte en een buitenboordmotor. Je kunt deze zeilboot makkelijk besturen en de snelheid van de boot is zeer aangenaam. Zowel de ervaren- als de onervaren zeiler kunnen prima terecht op deze zeilboot. Kom jij binnenkort de Fox 22 huren?

De zeileigenschappen van de Fox 22

De Fox 22 is een hele aangename boot om mee te varen. Hij is makkelijk te besturen, heeft een sterke en betrouwbare reputatie en is sportief. Het is een opvallende verschijning om te zien, voornamelijk door de open spiegel en het vlakke dek van de boot. De Fox 22 heeft tevens een erg goede stabiliteit, wat niet altijd het geval is wanneer het om een grote zeilboot gaat. De boot is 6,5 meter lang en heeft een breedte van 2,5 meter. De meeste zeilboten van dit formaat zijn voor de onervaren zeiler niet altijd even betrouwbaar als het om stabiliteit gaat, maar wanneer je de Fox 22 huurt, is dit geen probleem! Vanwege deze grootte is de boot natuurlijk ook erg comfortabel, je kunt hier heerlijk zitten en genieten van het uitzicht.

Zeilen op het Veluwemeer

Op het Veluwemeer zeilen is enorm rustgevend. Je bevindt je middenin de prachtige natuur en een groot oppervlakte water. Samen met het Nuldernauw, het Wolderwijd en het Drontermeer vormt het Veluwemeer de Randmeren. Het meer heeft een oppervlakte van 32,5 vierkante meter en is langwerpig gevormd. Naast zeilen kan je hier ook windsurfen, waterskiën en kitesurfen. Er is dus een hoop te beleven! De Randmeren zijn dan ook toeristische trekpleisters waar veel mensen naar toe komen. Naast de wateractiviteiten kun je ook aanmeren in één van de leuke dorpjes gelegen aan het Veluwemeer. Neem voor meer informatie over het huren van de Fox 22 gerust contact op.

nl_NLNederlands