Hier huur je de Polyvalk direct online

 

Op deze boot zijn honden WEL toegestaan.

 

Is de boot niet beschikbaar op het gewenste moment? Kijk ook eens bij de Fox 22 of de Aira 22 .

Boek direct online of bel 0321-700245

De moderne en sportieve Polyvalk huren

Bent je op zoek naar een betrouwbare sportieve zeilboot? Dan is een Polyvalk huren een heel goed idee! De Polyvalk is een polyester uitvoering van de bekende Valk. Deze open zeilboot gaat al heel wat jaren mee en verliest zijn populariteit zeker niet in de vaarwereld. Het ontwerp stamt al uit 1993 en dat maakt dit een echte klassieker. De boot heeft ruimte voor 5 personen en je kunt er heerlijk mee varen op binnenwater zoals de Randmeren. Hij is echter niet geschikt voor wateren zoals het IJsselmeer of de zee. Kom jij binnenkort de Polyvalk huren?

De zeileigenschappen van de Polyvalk

De Polyvalk is een sportieve maar voornamelijk betrouwbare zeilboot. Hij is erg stabiel en perfect voor een dagje touren op het water. Je kunt op deze boot met je gezin, vrienden of met z’n tweeën een heerlijk dagje vertoeven. Het is een makkelijk te besturen boot en als er toch iets fout gaat, wordt dit niet hard afgestraft. Dit komt doordat de zeilboot niet erg over helt. Hij is dus perfect voor familie uitjes!

Varen op het Veluwemeer

Hier bij de Randmeren kun je met je gehuurde boot varen op het Veluwemeer. Je kunt ook richting de andere delen van de Randmeren varen. Dit zijn het Nuldernauw, het Wolderwijd en het Drontermeer. Al deze meren vormen een prachtig vaargebied waar je je ogen uitkijkt door de mooie natuur. De Randmeren zijn een belangrijk recreatief gebied, je vindt er stranden en bossen. Ook vind je er veel water activiteiten zoals waterskiën en windsurfen. Genoeg te zien dus! Als je het leuk vindt om op bezoek te gaan bij de verschillende dorpen die aan dit meer liggen, kan je hier ook zeker langs voor de horeca gelegenheden. Een aantal van de omliggende dorpen zijn Zeewolde, Elburg en Ermelo. Al met al is er zeker voor ieder wat wils op het Veluwemeer. Neem voor meer informatie over het huren van de Polyvalk gerust contact op.

nl_NLNederlands