kano

Kano huren bij Harderwijk

Kom een kano huren op het Veluwemeer in en rondom Harderwijk. Het water is vaak rustig en veel stukken van het Veluwemeer zijn ondiep. Het mooie van het Veluwemeer is dat er meerdere kleine eilandjes zijn, waarop je heerlijk even kunt gaan lunchen of van de zon kunt genieten.

3persoonskano bij De Randmeren

Prijzen kano huren

De Randmeren zeilschool en bootverhuur biedt twee soorten kano’s aan. Hierbij heb je de keuze uit een twee- of driepersoons kano. Ideaal voor als je dus met z’n tweeën of drieën een stukje wilt gaan kanoën. Wil je met een grote groep een kano huren? Geen probleem, wij beschikken over een grote vloot aan kano’s.

Je kan een tweepersoons kano huren vanaf 15 euro per uur en een driepersoons kano vanaf 20 euro per uur. Wil je langer dan een uur een kano huren dan betaal je 5 euro voor elk uur extra. Voor bedrijfsuitjes of groepsuitjes kunnen wij vaak een mooi aanbod doen qua prijs en mogelijkheden.

Kom je kano huren en vaar gerust dicht langs het riet om hier verschillende vogelsoorten te vinden.

2persoonskano bij De Randmeren

Kano, Kajak of Canadees?

Bij De Randmeren kan je geen kajak huren, maar wél een Canadees oftewel een open boot waarbij je een steekpeddel gebruikt. Vergeleken met een kajak zit je hoger in de boot, op een smal bankje. Zo’n open kano of Canadees is vrij breed en daardoor lig je stabiel in het water. Je kan op onze kano’s gemakkelijk wat bagage meenemen. Met kano bij De Randmeren, oftewel een Canadees kan je ontspannen ronddobberen op rustig vaarwater met de picknickmand aan boord! Kom een 2persoons of 3persoons kano huren!

Ben je op zoek naar een andere uitdaging? Dan is een sup huren misschien ook een leuk idee.