Luxe sloep huren bij De Randmeren

Sloep huren bij Harderwijk

Wil je een sloep huren bij Harderwijk dan zit je bij De Randmeren bootverhuur goed. Wij verhuren onze boten inclusief zwemvesten, brandstof en waterkaart.

12 persoons luxe sloep

12p

Pieterman 750 klaar voor vertrek
 • Diepe zit dus kindvriendelijk
 • Zeer ruime sloep
 • Nauwelijks hinder van opspattend water
 • Zeer stille motor in de bun
 • Boegschroef dus veel vaargemak
 • Huisdiervrij
10 persoons luxe sloep

10p

Luxe sloep huren bij De Randmeren
 • Diepe zit dus kindvriendelijk
 • Nauwelijks hinder van opspattend water
 • Buiskap voor beschutting
 • Relatief stil door motor in de bun
 • Huisdiervrij
7 persoons luxe sloep

7p

8941
 • Beste keuze voor een klein gezelschap
 • Diepe zit dus kindvriendelijk
 • Relatief stil door motor in de bun
 • Huisdiervrij
 • Ook te boeken voor een klein rondje (75 minuten)
5 persoons sloep

5p

IMG-20170510-WA0011
 • Voordeligste keuze voor een klein gezelschap
 • Kussens en stuurwiel
 • Honden toegestaan
 • Ook te boeken voor een klein rondje (75 minuten)

Waarom een sloep huren bij De Randmeren?

Comfort
Alle sloepen zijn voorzien van kussens voor een comfortabele zit en een stuurwiel om de boot eenvoudig te kunnen besturen.

Geen vaarbewijs nodig
De sloepen varen rustig waardoor je geen vaarbewijs nodig hebt. Iedereen kan bij ons dus een sloepje huren.

Geen borg
Mocht er tijdens het huren van een sloep onverhoopt iets mis gaan, dan pinnen we achteraf het eigen risico. Je kan dus zonder zorgen het water op en hoeft vooraf geen borg te betalen. Wel zo gemakkelijk!

Mooi weer garantie
Omdat het weer in Nederland nogal onvoorspelbaar is, sluit je gemakkelijk een annuleringsverzekering af. Je krijgt snel je geld terug of plant je huurmoment een andere dag. Dat is fijn!

Luxe sloep huren bij De Randmeren

Een rondje varen naar Harderwijk

Tijdens het huren van een sloep ben je vrij om je eigen route te bepalen, maar om je een gezellig tochtje te laten ervaren tijdens de je sloep verhuur bij Harderwijk, hebben wij een kaart voor je met een aantal leuke vaarroutes.

Zo vaar je in een blok van 75 minuten een super leuke route over het Veluwemeer en door het aquaduct, waarbij je een bezoekje brengt aan de gezellige haven in Harderwijk. Je zult verstelt staan van hoe alles eruit ziet vanaf het water. Een unieke ervaring!

Ook hebben we een leuke en wat langere vaarroute naar Pierland. Je vaart dan tijdens je sloep verhuur moment over het Veluwemeer naar een onbewoond eiland. Hier vind je een toiletgebouw en heel veel mooie plekjes om je sloep aan te leggen. De kinderen kunnen even lekker rennen of een duik nemen bij warm weer en misschien vinden ze wel het graf van de Olde Pier! Avonturen in overvloed.

Prijzen sloep huren Harderwijk

Bij ons kun je een sloep huren tijdens vaste bloktijden. De prijzen variëren op basis van het type boot dat je kiest en de huurperiode. In ons boekingssysteem kun je alle prijsinformatie vinden, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Boek snel en vaar een prachtige tocht tijdens het sloep huren naar Harderwijk.

20210716_185118 (2)

Sloep verhuur Veluwemeer: kleine bootjes.

Onze kleinste sloepjes zijn de 5 en 7 persoons aluminium bootjes. Super leuke bootjes te varen in kleine tijdsblokken. Onze 5 en 7 persoons motorboot huur je namelijk in blokken van 1 uur 15 minuten. Huur je twee blokken achter elkaar dan krijg je 15 minuten extra vaartijd, namelijk 2 uur en drie kwartier. Je huurt bovendien voor een voordeligere prijs.

In één blok vaar je al een leuk rondje van Biddinghuizen naar Harderwijk en weer terug. Wil je wat langer je sloep huren, boek dan meerdere blokken en creëer je eigen ontspannen verhuurmoment op het Veluwemeer. Kies je tijd in het boekingssysteem en zie direct welke prijs hierbij hoort.

IMG_1220 (1)

Boot huren Harderwijk: grote sloepen.

Kom jij met een grotere groep je boot huren bij Harderwijk, dan kan dat in blokken van 2 uur en drie kwartier.

Je kan natuurlijk ook een langere tocht maken op het Veluwemeer of tijdens je sloep verhuur in Harderwijk ergens lunchen. Boek dan een aantal blokken naar keuze. Boek je meer dan één blok dan krijg je 15 minuten extra vaartijd per blok. Boek jij twee blokken dan vaar je dus 5 uur en drie kwartier. Meer dan tijd genoeg dus om een unieke dag op het water te beleven.

Bij ons op het Veluwemeer kan je niet alleen motorboten huren, maar ook zeilboten, sups en kano’s.

Zelf bepalen of het weer goed genoeg is!

Met onze annuleringsverzekering zorg jij voor een ontspannen dag tijdens je sloepverhuur bij Harderwijk op het Veluwemeer. Jij kan zelf bepalen of het weer goed genoeg is om het water op te gaan. Je hebt keuze uit de basisverzekering waarbij je 7.5% van de huurprijs betaalt en tot 48 uur kosteloos kan annuleren of je kan kiezen uit de annuleringsverzekering flexibel, waarbij je 15% van de huurprijs betaalt en tot 3 uur vooraf kosteloos kan annuleren.
Bij De Randmeren, bootverhuur bij Harderwijk huur je dus een boot zonder zorgen. Sluit je verzekering af en annuleer of verplaats wanneer jij dat wilt.

Luxe sloep huren bij De Randmeren

Welke motorboot kom jij huren?

Een motorboot huren bij Harderwijk is geen probleem. Wij bieden een ruime selectie aan motorboten voor verhuur, zodat je altijd een boot kunt vinden die past bij jouw wensen en budget. Kom je een motorboot huren bij Harderwijk dan kun je kiezen uit boten in verschillende groottes, zodat je altijd een boot kunt vinden die perfect past bij jouw gezelschap en activiteit. We verhuren 5, 7, 10 en 12persoons bootjes. Onze boten zijn goed onderhouden en van hoge kwaliteit, zodat je veilig en comfortabel kunt varen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze bootverhuur bij Harderwijk.