Sup huren bij Harderwijk

Stand Up Paddle Boarden, kortweg ‘suppen’ is de dé trend in de watersport. De sups die je bij ons kan huren, zijn van hoge kwaliteit zodat vrijwel iedereen er gemakkelijk mee weg kan suppen. Je zal al snel het verschil merken tussen een hobby sup en onze professionele sups met een hoge stabiliteit. Onze verhuur is altijd (indien gewenst) inclusief zwemvest. We hebben vlak bij onze verhuur locatie een prachtig opstartstrand in rustig vaarwater. Heb je de slag te pakken? Ontdek dan de prachtige kust richting Harderwijk.

Je kan een sup huren vanaf 15 euro. Deze prijs betaal je voor het eerste uur. Wil je nog wat langer doorvaren, dan betaal je 5 euro voor elk uur extra. Houd je van suppen? Misschien vind jij een kano dan ook wel leuk!

Bootverhuur De Randmeren

Met een sup het water op

Wil je een sup huren bij De Randmeren dan is dat geen probleem. Wij vertellen je waar je kan suppen en we adviseren je wel of niet het water op te gaan en hoe je dat dan het beste doet. Veiligheid en regels bij het huren van een sup zijn namelijk van groot belang. Zo is het verstandig om tijdens het huren van je sup niet te ver van de kust af te gaan. Op die manier ben je altijd in de buurt van het land en kun je snel naar de kant terugkeren als dat nodig is. Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met andere watersporters. Houd voldoende afstand van boten. Wil jij de vaargeul oversteken dan moet je iedereen die rechts op de vaargeul vaart, voorrang geven. Bij De Randmeren adviseren wij jou om een zwemvest te dragen. Hoe goed je ook oplet tijdens het suppen er kan altijd iets onverwachts gebeuren. Een zwemvest geeft extra drijfvermogen en zorgt ervoor dat je makkelijker boven water blijft. Heb jij geen zwemdiploma dan kan je beter geen sup huren. Regels zijn er voor jou veiligheid en om er voor te zorgen dat jij tijdens het huren van je sup lekker kunt genieten op het water!