FB_IMG_1683388489276

Over De Randmeren

Bij De Randmeren zijn we sinds 2006 met een prachtig team actief om een modern en professioneel watersportbedrijf te bouwen. Eigenaar Erik Jeuring werkt samen met zijn vriendin Jettie Klaassen en een team van meer dan 50 instructeurs en medewerkers dagelijks aan het verbeteren van lessen, vloot en faciliteiten.

FB_IMG_1683388532778

Watersporter in hart en nieren?! Dan hebben we het over Erik Jeuring. Begonnen op de surfplank, instructeur geweest in Friesland en inmiddels zeer ervaren in het wedstrijdzeilen.

Bij De Randmeren hebben we dan ook een drive voor wedstrijdzeilen, we leggen de lat hoog voor onszelf zowel zakelijk als sportief. Wij nodigen je van harte uit om kennis te komen maken met onze mooie producten en gepassioneerde medewerkers! Zien we je snel op het water?

Werken bij De Randmeren

Werken bij De Randmeren is voor veel mensen een kans om van een hobby je werk te maken. Wij geloven in het ontwikkelen van een professioneel watersportklimaat. De Randmeren is een van de eerste en weinige zeilscholen in Nederland waar je uurloon ontvangt voor het geven van lessen. Wij vinden namelijk dat je voor werk loon hoort te ontvangen. Wij vinden het fijn om je te kunnen belonen, maar we vinden het nog veel belangrijker dat je plezier hebt in het werk dat je doet. Een combinatie daarvan is natuurlijk helemaal ideaal!

FB_IMG_1683388576291

Geschiedenis van De Randmeren

In de zomer van 2005 raakten buurmannen Kees Kooijman en Erik Jeuring aan de praat over de watersport in Harderwijk. Samen stelden ze al snel vast dat er een enorm gat in de markt was. Harderwijk als prachtige stad aan het water had helemaal geen zeilschool en of bootverhuur.

Een half jaar later liggen de eerste boten in de vissershaven in Harderwijk. Een kleine zolder in het bijgebouwtje van Molen De Hoop is het eerste kantoor van het nieuwe bedrijf. Voor de jeugdlessen starten de ondernemers met 5 Optimisten en een Laser Pico in het gebouw van IJsclub Volmoed aan de stille wei.

Al snel groeit het bedrijf uit zijn voegen. In 2009 wordt de jeugd locatie verplaatst naar Molecaten Park Flevostrand in Biddinghuizen. Hier is ruimte en prachtig vaarwater. Een jaar later volgt ook de bootverhuur en volwassenenzeilschool, eerste nog in een keet en vanaf 2012 in een eigen vestiging aan de haven.