IMG-20230507-WA0008 (1)

Werken bij De Randmeren

Wil jij werken op en rond het water, sta je graag in contact met mensen en heb je passie voor zeilen of andere watersport? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Zeilkamp Veluwemeer, leer zeilen

Zeilinstructeur worden

Bij De Randmeren zijn we altijd op zoek naar enthousiaste instructeurs!

We leiden jou op tot gecertificeerd CWO instructeur. Door goede begeleiding en training bieden wij onze instructeurs de kans om zich te blijven ontwikkelen.  Bij De Randmeren kan je doorgroeien naar zeilschoolmanager, opleider, coach, wedstrijdtrainer of misschien wel iets anders.

Bij ons is iedereen welkom. Wij geven jou graag een kans om het beste uit jezelf te halen. En natuurlijk zijn we trots en blij als jij als instructeur aan onze zeilschool verbonden wilt blijven.

IMG-20220427-WA0004

Werken bij De Randmeren: meer dan zeilinstructeur alleen!

Naast het werk als zeilinstructeur kan je bij De Randmeren bij Harderwijk ook ander werk doen. Heb jij geen of minder ambitie in het zeilen, maar wil je wel graag werken in de watersport? Kom dan eens kijken bij onze winkel in de haven.

We zijn altijd op zoek naar winkelpersoneel. In de winkel neem je de telefoon aan, ontvang je klanten, geef je verhuur boten uit, doe je schoonmaak klusjes en zorg jij dat klanten goed ontvangen worden en weer blij naar huis gaan. Een super leuk en belangrijk (bij)baantje dus.

Hoeveel verdien ik bij De Randmeren?

De Randmeren is een van de eerste en weinige zeilscholen in Nederland waar je uurloon ontvangt voor het geven van lessen. Wij vinden namelijk dat je voor werk loon hoort te ontvangen. Wij vinden het fijn om je te kunnen belonen, maar we vinden het nog veel belangrijker dat je plezier hebt in het werk dat je doet. Een combinatie daarvan is natuurlijk helemaal ideaal!

Wij betalen bij De Randmeren minimumloon met de mogelijkheid om te groeien door bijvoorbeeld meer zelfstandig te worden. Daarnaast krijg je bij ons een leuke en uitdagende opleiding tot instructeur en heb je de kans om jezelf te ontwikkelen. Jij kan hier groeien en een mooie persoonlijke ontwikkeling doormaken. Je zult vaardigheden leren die in de toekomst goed van pas komen.

Mensen die bij ons in vaste dienst komen werken worden beloond via de Hiswa CAO. Een fijne baan met goede arbeidsvoorwaarden.

20230507_144454

Werken bij de Randmeren: van cursist tot zeilinstructeur.

Veel van onze werknemers zijn begonnen als cursist in een jeugdweek zeilen. Wij zijn daar natuurlijk super trots op! Het is een groot compliment als mensen graag bij je bedrijf betrokken blijven.

Hier een voorbeeld van Jaap. Jaap begon als Optimisten kindje en was niet meer bij de zeilschool weg te krijgen. Hij heeft zich opgegeven als Hupo. Deze naam staat bij ons bekend als instructeur in opleiding of ook wel hulpinstructeur. In 2022 heeft hij zijn I2 instructeurs diploma gehaald en mag hij lesgeven aan onze nieuwe cursisten.

mail ons
werken bij de randmeren

Facilitair medewerker

Niet denken, maar doen!

  • de handen uit de mouwen
  • lekker buiten werken
  • enthousiast en gemotiveerd
  • schoonmaken, poetsen & verven.

Wij zoeken weekendpersoneel!

Wil je wat bijverdienen. Kom werken bij De Randmeren. Woon je in Biddinghuizen, Zeewolde of Harderwijk? Kom dan werken in de watersport en versterk ons team in de weekenden! Je houdt je bezig met het verhuren van bootjes, klanten ontvangen en de vloot op orde maken.

Wij zoeken vast personeel!

Wil jij een vaste baan bij Harderwijk? Ben je flexibel en een echte multitasker en heb jij het in je om leiding te geven? Wij zijn op zoek naar iemand die iets vast zoekt en ons het jaar rond kan ondersteunen in onze taken. We zetten je graag breed in. Denk hierbij aan boekhouding, marketing, onderhoud, zeilles geven etc. Twijfel je nog, kom dan zeker even langs!

Wij zoeken een schoonmaakteam!

Woon je in Biddinghuizen, Zeewolde of Harderwijk en wil je wat bijverdienen? Wij zijn op zoek naar mensen die onze vloot schoonmaken en poetsen. Verzamel wat klasgenootjes of vrienden en kom wekelijks met een clubje een paar uurtjes schrobben op de boten. Je krijgt hiervoor loon en de kans om even lekker het water op te gaan met een bootje of een sup. Super gezellig dus!