Hier lees je alles over het CWO watersportpaspoort

 

 

Al je CWO diploma's en vorderingen op een plek, eenvoudig in te zien en altijd up to date, dat is het CWO watersportpaspoort. CWO ontwikkelde dit systeem omdat er veelvuldig vragen waren naar verloren diploma's. Ook waren er veel vragen van zeilers of ouders hoe ze thuis inzicht krijgen in de gemaakte vorderingen.

 

Als je les volgt bij een CWO aangesloten locatie dan worden je vorderingen en diploma's sinds 2019 online bijgehouden in het CWO watersportpaspoort . Dat is heel handig omdat je altijd je gegevens kan vinden, delen met een andere zeilschool en diploma's kan inzien.

 

Bij je eerste les controleert je instructeur je gegevens en maken wij een account aan in het CWO watersportpaspoort. In dit account maken we ook een digitale vorderingenstaat voor je aan. Als je zelf inlogt via het systeem kan je zien welke vorderingen je hebt gemaakt. Als je kinderen (ook) op les zitten kan je ook voor je kinderen de vorderingen en behaalde diploma's inzien.

 

Per onderdeel van een diploma kan je in je CWO watersportpaspoort zien wat je moet kunnen om dit onderdeel af te ronden. Heb je alle onderdelen afgerond dan krijg je automatisch je diploma. Deze kan je bij ons ook altijd nog op papier meekrijgen.

 

Als je vragen hebt over je account in het CWO Watersportpaspoort neem dan gerust contact met ons we helpen je graag verder. We kunnen ook je vaarbewijs en of marifoon certificaat in het systeem zetten.

 

Handleidingdigitaleleskaart-cursisten

Lees meer op  de website van CWO.nl

Werken bij De Randmeren als CWO instructeur
CWO
nl_NLNederlands