Altijd een zeilmaatje

Je kent het wel, je wil gaan zeilen maar wie kan er mee? Bij De Social Sailing Club zijn er altijd zeilmaatjes.

 

Voordeliger dan huren

Voor € 15,- per maand ben je lid van de Social Sailing Club. Je kan elke dinsdag- en of donderdagavond komen zeilen en het hele jaar meedoen aan leuke activiteiten.

Voordeel bij lessen

Social Sailing Club leden hebben dubbel voordeel bij het boeken van een zeil- of vaarbewijsles, je krijgt 10% korting en je maakt met het clubzeilen natuurlijk veel ervaringsuren.

Nog niet ervaren genoeg?

Meedoen met de Sailing Club kan als je genoeg ervaring hebt (CWO 1). Als je dat nog niet hebt kan je het eenvoudig halen. Wij hebben een 6 lessen pakket met CWO 1 diplomagarantie.

 

 

Korting op boothuur

Leden van de Social Sailing Club krijgen 10% korting op de huur van zeilboten bij De Randmeren.

Wij varen de winter door

Weet je dat het echt zonde is om in de winter thuis te blijven. Het water is prachtig en kou? Daar kan je je op kleden. Wij organiseren wedstrijden en wintertochten als clublid doe je natuurlijk gratis mee!

 

Onbeperkt zeilen, altijd zeilmaatjes

 

De Social Saling Club is de oplossing voor veel zeilers. Je kan voor een laag bedrag twee keer per week zeilen en hoeft nooit meer achter een zeilmaatje aan te bellen. Bij de Social Sailing Club stap je met je clubleden aan boord van een Polyvalk maar als de Fox 22 of Aira beschikbaar zijn mogen deze ook mee. Af en toe gaat ook ons Skutsje De Goede Verwachting mee het water op. Van april tot september varen we op de dinsdag- en donderdagavonden. In oktober schuiven we het clubmoment naar de zaterdagochtend tussen 10 en 12 uur. 

Samen maken we de indeling voor de boten. Je mag hier natuurlijk altijd je voorkeur aangeven. Het aanbod aan boten kan wekelijks variëren, er is altijd genoeg plek voor iedereen. 

 

Het hele jaar leuke activiteiten

 

Tussen 1 november en 1 april zitten we natuurlijk niet stil. Zolang er geen ijs ligt varen we door. Als lid van de Sailing Club kan je het hele jaar door genieten van het water. We organiseren in de winter verschillende activiteiten om de winter op het water goed te kunnen beleven. 

 

Korting op huur en les

 

Wil je met je medezeilers ook buiten de clubavonden samen zeilen. Dan hebben we goed nieuws! Je krijgt als clublid 10% korting op de huur van zeilboten bij De Randmeren. En dat is nog niet alles, als je de ervaring die je op de clubavonden opdoet in diploma’s om wil zetten boek je je les ook met 10% korting.

 

Kosten:

 

De kosten voor het lidmaatschap worden via een incasso machtiging vanaf de eerste maand van inschrijven van je rekening afgeschreven. Het lidmaatschap is voor 1 jaar en daarna maandelijks opzegbaar. 

 

Inschrijven:

Wij schrijven maandelijks het lidmaatschap bedrag van € 15,- van je rekening af.
Het logo van HISWA RECRON wij zijn lid van deze branchorganisatie.

de_DEDeutsch