Hier lees je alles over De Randmeren zeilschool en bootverhuur. Bij De Randmeren zijn we sinds 2006 met een prachtig team actief om een modern en professioneel watersportbedrijf te bouwen. Eigenaar Erik Jeuring werkt met een team van 40-50 instructeurs en medewerkers dagelijks aan het verbeteren van lessen, vloot en faciliteiten. Bij De Randmeren hebben we een drive voor wedstrijdzeilen, we leggen de lat hoog voor ons zelf zowel zakelijk als sportief. Wij nodigen je van harte uit om kennis te komen maken met onze mooie producten en gepassioneerde medewerkers! Zien we je snel op het water?

Arbeiten bei De Randmeren

Werken bij De Randmeren is voor veel mensen een kans om van een hobby je werk te maken. Wij geloven in het ontwikkelen van een professioneel watersportklimaat. Bij ons dus geen schimmige constructies met vrijwilligers vergoedingen maar gewoon op de loonlijst. Mee over Werken bij De Randmeren>>

Vanaf 2006 tot heden

In de zomer van 2005 raakten buurmannen Kees Kooijman en Erik Jeuring aan de praat over de watersport in Harderwijk. Samen stelden ze al snel vast dat er een enorm gat in de markt was. Harderwijk als prachtige stad aan het water had helemaal geen zeilschool en of bootverhuur.

Een half jaar later liggen de eerste boten in de vissershaven in Harderwijk. Een kleine zolder in het bijgebouwtje van Molen De Hoop is het eerste kantoor van het nieuwe bedrijf. Voor de jeugdlessen starten de ondernemers met 5 Optimisten en een Laser Pico in het gebouw van IJsclub Volmoed aan de stille wei.

Al snel groeit het bedrijf uit zijn voegen. In 2009 wordt de jeugd locatie verplaatst naar Molecaten Park Flevostrand in Biddinghuizen. Hier is ruimte en prachtig vaarwater. Een jaar later volgt ook de bootverhuur en volwassenenzeilschool, eerste nog in een keet en vanaf 2012 in een eigen vestiging aan de haven.

Wil je op de hoogte blijven?

Wij sturen periodiek een leuke nieuwsbrief over De Randmeren. We zijn blij dat veel van onze klanten deze nieuwsbrief graag ontvangen, we brengen graag een beetje watersport in je mailbox.

Inschrijven voor de nieuwsbrief:

Aanmelden voor zeilschool post

* indicates required
de_DEDeutsch