Aira 22

Met de Aira 22 huur je een echte top boot. Nationaal en internationaal wint deze boot award na award dankzij het slimme ergonomische ontwerp gecombineerd met geweldige zeileigenschappen. Huur de boot en laat je overtuigen. Kleine waarschuwing: hierna wil je waarschijnlijk geen andere boot meer huren 🙂

Fox 22

De Fox 22 is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekende verschijning op de Nederlandse wateren. Je zeilt met deze kleine kajuitzeiler comfortabel en droog ook bij meer wind. Wij zetten onze Fox alleen in voor dag verhuur. Meerdere dagen huren is mogelijk maar onze boten zijn niet ingericht om aan boord te slapen.

Polyvalk

De bekendste verhuurboot van Nederland. Inmiddels lichtelijk gedateerd maar daarom niet minder leuk om te varen. Met de ruime open kuip is er voldoende ruimte om met 4 of 5 zeilers de Randmeren te verkennen. Al onze Polyvalken zijn standaard voorzien van een motor.

Zeilboot huren Harderwijk

Huur een zeilboot in Harderwijk en bezorg jezelf een onvergetelijke zeiltocht over het Veluwemeer. Het meer staat bekend om zijn heldere water en de vele mogelijkheden van recreatie. Bij De Randmeren kies je uit verschillende type zeilboten om de omgeving al zeilend te ontdekken. Zo kun je kiezen uit een open zeilboot of een kajuitzeilboot. Ook kun je terecht voor het huren van sloepen, SUP boards of kano’s.

Zeilboot Valk huren

De Valk is misschien wel de meest bekende zeilboot van Nederland, die ook op veel plaatsen in het land te huur is. De open zeilboot is geschikt voor ervaren zeiler, maar ook zeker voor mensen die nog geen of weinig ervaring hebben met zeilen. Door de hoge conform en de geringe snelheid van de zeilboot, is de Valk ideaal geschikt voor groepen of toertochten.

Zeilboot Fox huren

Een Fox 22 zeilt fijn en soepel. De zeilboot is ideaal voor zeilers die iets meer luxe willen ten opzichte van een open zeilboot zoals de Valk. Door de ruime kuip is de Fox zeer geschikt voor het varen met meerdere mensen (tot maximaal 6 personen). De kajuitboot is makkelijk te zeilen en manoeuvreren en daarom geschikt voor zowel beginnende als gevorderde zeilers. Niet voor niets dat de Fox in Nederland binnen de kortste keren is uitgegroeid tot één van de populairste zeilboten.

Zeilboot Aira huren

De Aira zeilboot maakt het ‘samen zeilen’ wel heel aantrekkelijk. De moderne open zeilboot is zeer geschikt om met vrienden, familie, ouders en kinderen een heerlijk dagje te genieten op het water. Of je nu kiest om met zijn tweeën te zeilen of met zijn zessen, het past allemaal. De Aira 22 staat bekend om zijn sportiviteit en conform. Door de snelheid van de Aira kan ook de ervaren zeiler goed zijn ei kwijt.

Zeillessen volgen

Bij De Randmeren kun je ook goed terecht om zeillessen te volgen. Zeilschool De Randmeren staat bekend als dé zeilschool aan het Veluwemeer en biedt de mogelijkheid om landelijke erkende zeildiploma’s te halen. Wij zijn gecertificeerd door de Commissie Watersport Opleidingen (CWO) van het Koninklijk Watersport Verbond en dit betekent dat wij aan strenge veiligheidseisen voldoen. De Randmeren verzorgt zeillessen voor beginners en gevorderden.

de_DEDeutsch