Zeilschool Instructeurs

Instructeurs zijn enorm belangrijk voor een zeilschool. Wij zijn dan ook trots dat we in een paar jaar ruim 80 instructeurs aan ons hebben kunnen verbinden.

De instructeurs:

Lars,

Ik ben begonnen met zeilen bij de Randmeren in 2014. Ik ben druk bezig met zichzelf te ontwikkelen en heeft in 2019 zijn CWO III Zwaardboot behaald. In 2021 ben ik officieel instructeur geworden en geeft ik nu de Jeugdzeil 1-mans groepen les!

Amilie,

Ik ben sinds de oprichting van De Randmeren Zeilschool & Bootverhuur in 2006 betrokken bij de zeilschool. Met veel plezier draag ik mijn enthousiasme voor watersport over aan kinderen, jongeren en volwassen. Het kan zo maar zijn dat je mij ergens met een lach op het gezicht suppend, in een optimist of snelle boot tegenkomt! Ik ben een gecertificeerd instructrice in de jeugdzeil-, surf-, zwaarboot- (een en tweemans) en kielboot discipline en ben achter de schermen betrokken bij het opleiden van instructeurs.

Jasper,

Ik heb mijn hele jeugd gezeild en ik geef sinds mijn 16e les bij de naburige vereniging in Elburg. Na de randmeercombi van 2017 ben ik actief geworden bij de randmeren als wedstrijdtrainer en CWO instructeur.

Peter,

Sinds 2016 ben ik betrokken bij de Randmeren. Ik heb al 40 jaar zeil en surf ervaring en draag dit met plezier uit op de rest van het team. Ik ben zowel kielboot als surf instructeur. In de zomer ben ik vaak te vinden op veld Winde bij mijn camper.

Renske,

In 2014 ben ik begonnen met zeilen bij de Randmeren en ik heb in 2018 mijn CWO III Zwaardboot gehaald. Sinds het voorjaar van 2021 ben ik instructeur geworden en geef ik met veel plezier les aan cursisten die voor hun Jeugdzeilen 1-mans gaan!

David,

Nadat ik tijdens een personeelsuitje in 2010 voor het eerst met een zeilboot het water op ging, was ik direct verliefd!
In mijn dagelijks leven werk ik als docent en gedragsspecialist binnen het speciaal voortgezet onderwijs. Waar mogelijk vaar ik voor de zeilschool waarbij ik mijn passie voor het lesgeven kan combineren met mijn passie voor het zeilen.

Winkel medewerkers

Duarte,

Inmiddels werk ik al meer dan 10 seizoenen met veel plezier voor de Randmeren hier ben ik doorgegroeid, en heb ik veel geleerd! Ik doe zomers van alles achter de schermen om de zeilschool draaiende te houden, zoals klein onderhoud, koken voor mijn collega’s, schoonmaken en nog veel meer. Daarnaast werk ik in de winkel en verhuur. Zomers zijn mijn collega’s meer dan alleen collega’s het zijn bijzondere vriendschappen die ik met veel plezier heb opgebouwd!

Instructeurs in Opleiding (IO):

Maartje,

 

Bo,

 

Elise,

 

Thomas,

 

Jaap,

In 2016 ben ik begonnen met zeilen, en heb in 2019 mijn CWO II zwaardboot gehaald.
Ik ben nu hard aan het trainen om mijn CWO III zwaardboot te halen en ik wil daarna instructeur worden. Het lijkt mij super leuk om mijn passie voor het zeilen over te brengen op de kinderen!

 

Thijs,

 

 

 

Je zelf ontwikkelen

Door intensieve begeleiding en training bieden wij onze instructeurs de kans zich constant te blijven ontwikkelen. Doorgroei mogelijkheden in zeilschoolmanagement, opleider of in het wedstrijdzeilen zorgen er voor dat instructeurs ook voor langere tijd aan de zeilschool verbonden blijven. De ervaring die je bij ons op doet is een enorme plus in je verdere maatschappelijke loopbaan!

Professionals in de watersport

Als gediplomeerde instructeur ben je bij De Randmeren in dienst je ontvangt dus gewoon uurloon. Wij vinden dat je als gediplomeerd instructeur hoog verantwoordelijk werk verricht daar hoort ook een echte vergoeding in de vorm van loon tegenover te staan. Bij ons dus geen gegoochel met onkostenvergoedingen of zwart betalen. Wij werken zo samen aan het professionaliseren van de zeilschoolbranche.

Instructeur worden?  

Wil jij ook instructeur worden vraag dan nu een intake gesprek aan met Erik Jeuring

de_DEDeutsch