Zeillessen voor volwassenen

Op zoek naar uitdagende zeillessen voor volwassenen? Bekijk de mogelijkheden en start met lessen in de Fox 22, De klassieke Polyvalk of de Aira 22. Je kunt kiezen uit verschillende lesvormen waaronder privélessen en groepslessen. Ben je een beginner? Bekijk dan de lessen in de kielboot, anderzijds adviseren wij de lessen voor gevorderden te bekijken.

Basisvaardigheden kielboot

CWO I en CWO II
Nu met diplomagarantie voor CWO I

Gevorderden

CWO III, wedstrijdtraining, Foilen en meer
Gezellig, fanatiek en flexibel

Onze les mogelijkheden voor volwassenen

De Fox 22 is ons lesschip voor de zeilles aan volwassenen: een modern getuigde zeilboot met uitstekende zeileigenschappen.

Dé lesboot voor iedere cursist die het kielbootzeilen snel onder knie wil krijgen om zelfstandig met een (gehuurde) boot het water op te gaan. Maar ook dé lesboot om tegelijkertijd al een opstap naar de grotere kajuitjachten te maken. In combinatie met onze moderne lesmethoden zijn al vele cursisten in de Fox 22 gevormd tot echte watersporters.

Er zijn twee lesmogelijkheden:  Flexlessen en privé lessen. De  lesvormen bieden onze cursisten de mogelijkheid van een flexibele planning van de cursus.

Onze lessen zijn gericht op het behalen van de landelijke CWO diploma’s I t/m III. Voor hogere niveaus en bijvoorbeeld wedstrijdtraining kunt u via de privé les module een afspraak maken. Al onze lessen worden gegeven door gekwalificeerde en door het CWO erkende instructeurs.  De Commissie Watersport Opleidingen (CWO)  is de organisatie die de kwaliteit van zeilscholen en instructeurs met jaarlijkse inspecties borgt.  Zeilschool De Randmeren krijgt steevast de kwalificatie “goed|”. Voor meer informatie over het CWO en de verschillende instructeurs diploma’s gaat u naar www.cwo.nl 

Zeillessen in de Polyvalk of Aira 22

Natuurlijk hebben wij ook de Polyvalk en de Aira 22, de moderne opvolger van de PV, in de vloot. In overleg kan er tijdens lessenreeksen ook eens met deze andere boottypen gevaren worden. Voor privé les is de keuze voor boottype vrij.

Klassieke Polyvalk
De Nieuwe Aira 22

Meer informatie over onze zeilschool

Onze zeilschool bestaat al sinds 2006 en is sindsdien uitgegroeid tot de modernste zeilschool met de nieuwste boten en materialen. Wij geven les aan volwassenen en jongeren om zo zeilen bij iedereen onder de aandacht te brengen. Onze instructeurs zijn allen CWO gecertificeerd en beiden leuke lessen voor jong en oud die ook nog eens leerzaam zijn. Op zoek naar meer informatie over onze zeilschool of zeil mogelijkheden? Bezoek onze algemene zeilschool pagina of bel naar 0321-700245

de_DEDeutsch