Bootverhuur bij Harderwijk aan het Veluwemeer

Een boot huren in Harderwijk bij De Randmeren botverhuur betekent snel en veilig het water op met een schone en complete boot of sloep.  Je huurt altijd inclusief brandstof, zwemvesten en waterkaart. Ons vriendelijke personeel helpt je vlot het water op met een korte uitleg aan boord.  Door de ligging direct aan het Veluwemeer op het terrein van Landal Waterparc Veluwemeer en Molecaten Park Flevostrand  ben je snel op het water. Iets vergeten mee te nemen? Wij hebben een uitgebreide watersportwinkel op locatie waar je van alles voor tijdens het varen of zeilen kunt aanschaffen. Een lekker kopje koffie of thee voor of na de vaartocht? Bij ons staat de koffie altijd klaar.

 

Bootverhuur vanaf Flevostrand aan het  Veluwemeer

 

Varen op het Veluwemeer is letterlijk varen tussen het oude en nieuwe land. Dit contrast zorgt voor een verrassend veelzijdig vaargebied. Huur een boot, sloep of SUP in Harderwijk en vaar naar één van de omliggende plaatsen en meer eens aan. Ontdek bijvoorbeeld de historische binnenstad van Elburg of de gezellige Hanzestad Harderwijk. Een dagje varen over het Veluwemeer geeft je de mogelijkheid om veel tijd met het gezin en/of vrienden door te brengen en verzekerd je van een prachtige dag op het water.

 

In de buurt van De Randmeren

 

De Randmeren bootverhuur is gevestigd op camping  Molecaten Park Flevostrand. De camping is direct gelegen aan het Veluwemeer en is de perfecte uitvalsbasis voor watersportliefhebbers. Op het terrein zijn volop faciliteiten aanwezig zoals een supermarkt en twee restaurants. Natuurlijk is er in de omgeving van De Randmeren nog veel meer te beleven. Gezellig een dagje naar een attractiepark, de natuur in of cultuur proeven bijvoorbeeld. Kortom, je vindt hier alle ingrediënten voor een geslaagde dag.

 

 

Waarom een boot huren bij De Randmeren

 

Bij ons betaal je vooraf geen borg. Uiteraard heb je wel een eigen risico voor als er onverhoopt toch wat mis gaat.  Onze verhuur valt onder de algemene verhuur voorwaarden van de HISWA-RECRON zodat je met een veilig en vertrouwd gevoel het water op kan.

 

 

 

Bootverhuur bij De Randmeren is altijd met goede uitleg voor afvaart

Wat mag er op de boten?

  • Honden zijn toegestaan op de 6 persoonssloep en op de valk.
  • Vissen (geef dit wel aan dan houden wij de kussens op de zeilschool zo dat u volgende keer nette kussens heeft)
  • Eten en drinken.

Wat hebben wij liever niet?

  • Roken
  • Honden op de 8 persoonssloep en Fox 22

 

Onthoud dat het wettelijk verboden is om alcohol te drinken en een boot te besturen net als in de auto!

en_GBEnglish (UK)