Vakantieverblijf

 

Molecaten Park Flevostrand


Molecaten Park Flevostrand, de ideale basis voor een je zeilvakantie. Het park beschikt over een eigen jachthaven direct aan het Veluwemeer. De Randmeren is gevestigd op het terrein van Molecaten, je loopt er zo heen. Een zeilvakantie met je eigen caravan op de strandcamping van Molecaten Op de binnendijkse camping vindt je ruime open kampeervelden. Buitendijks is er een strandcamping direct aan het water. Speciaal voor wie geen kampeerder is, maar wel de sfeer van een kampeervakantie wil ervaren, zijn er volledig ingerichte safari-tenten en comfortabele huurcaravans of luxe chalets te huur. Wat je ook kiest het wordt een heerlijke vakantie! Molecaten Park Flevostrand beschikt over moderne, aantrekkelijke faciliteiten waaronder een binnen- en een buitenbad met baby/peuterbad, eenTijdens je zeilweek verblijf je bij Molecaten en maak je gebruik van de prachtige faciliteiten binnenspeeltuin, tennisbanen, midgetgolfbaan, supermarkt en een á la carte restaurant met uitzicht over het Veluwemeer. Tijdens de vakantieperiodes biedt het recreatieteam een uitgebreid recreatieprogramma aan. Je zeilkamp wordt leuker als je bij Molecaten verblijft Kijk ook eens naar de Molecaten impressie hiernaast. Meer informatie over Molecaten Park Flevostrand en accommodatie boeken:  www.molecaten.nl/flevostrand .

 

Onze zeilschool locatie is op het terrein van Molecaten en Landal, je kan er zo heen lopen

Zeilvakantie met korting

 

Met Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en in de (zomer)vakantieperiodes zijn meerdaagse zeil- of surflessen voor kinderen én volwassenen mogelijk. Kijk voor meer informatie over de zeil- en surflessen onder zeilschool. Tijdens de duur van je boeking ontvangt u 10 % korting op bootverhuur en zeillessen.

Molecaten Impressie

Zeilvakantie bij Landal Waterparc Veluwemeer

De Randmeren is gevestigd op het terrein van Molecaten en grenst direct aan Waterparc Veluwemeer van Landal. Bij Landal huur je aantrekkelijke vakantiehuizen of appartementen. Je boekt via Landal een heerlijke zeilvakantie

Tijdens je zeilvakantie huur je eenvoudig een boot bij De Randmeren zeilschool en bootverhuur. Bv een Valk of Aira 22Alle voorzieningen van het Flevostrand, zoals zwembad en restaurant zijn ook toegankelijk voor gasten van Landall. De sloepen en zeilboten van De Randmeren liggen om de hoek je loopt er zo naartoe. Het park biedt ook prima mogelijkheden voor groepen bijvoorbeeld in de 16- en 22-persoons huizen.

Meer informatie en boeken: www.landal.nl/waterparcveluwemeer 

 

Kamperen op een onbewoond eiland? Dat kan bij CampSpirit op het eiland de Kluut. Het eiland ligt op 5 minuten varen direct tegenover onze jachthaven. Overnachtend in Maak je zeilkamp compleet en boek een overnachting op het eiland bij Camp Spirit tipi’s onderga je een bijzondere kampeerervaring. Maak deze ervaring compleet door ook het water van het Veluwemeer te verkennen. Dat kan met een Polyvalk, een Fox 22, een motorboot of kano. Allemaal te huur bij De Randmeren Zeilschool en Bootverhuur.
Kijk voor meer informatie op  www.campspirit.nl

 

Omgeving

Naast de watersportmogelijkheden is er in de directe omgeving van het Veluwemeer veel te beleven. Bekende attractieparken als Walibi Holland en Dolfinarium liggen om de hoek. De golfbanen en het Tijdens je zeilvakantie kan een bezoekje aan de gezellige binnenstad van Harderwijk niet ontbreken. schietcentrum van Dorhout Mees, de bijzondere speelaccommodatie van Flevonice, Sprookjespark Hans en Grietje: het ligt allemaal bij ons om de hoek. Meer interesse voor het verleden: breng een bezoek aan de de gezellige Zuiderzeestadjes Harderwijk en Elburg én de prachtige Bataviawerf in Lelystad. En natuurlijk zijn er de uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden van de Flevopolder en de Veluwe.

en_GBEnglish (UK)