sample-image-012

Groepsuitje Harderwijk

Op zoek naar een volledig verzorgd groepsuitje, schooluitje of bedrijfsuitje in het midden van het land, nabij Harderwijk? De Randmeren biedt gezellige activiteiten en unieke teambuilding op het water.

Luxe sloep huren bij De Randmeren

Groepsuitje bij De Randmeren: dan zit je altijd goed!

Als je op zoek bent naar een locatie in de buurt van Harderwijk voor je bedrijfsuitje, teamtraining, schoolkamp of familiedag dan moet je bij De Randmeren zijn. Wij maken gebruik van onze ruime ervaring op het gebied van groepsactiviteiten om iedereen een leuk groepsuitje te bezorgen. Of je nou met je managementteam komt, met je hele bedrijf, klas, familie of school, samen maken we een programma op maat. Onze programma’s voor groepen gaan verder dan alleen een rondje zeilen. Neem contact op voor een programma op maat of kijk bij onze standaard arrangementen.

sample-image-005

Groepsuitje voor volwassenen

Groepen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor een gevarieerd programma op het water. We maken voor jouw groep of bedrijf graag een programma op maat. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit het varen van een echte zeilregatta, sloepvaren, een presentatie ‘beter teamwork door wedstrijdzeilen’, yoga op een eiland, foilen en een Skûtsjetocht.

Om het voor jou makkelijk te maken, bieden wij ook drie vaste mogelijkheden voor een groepsuitje bij Harderwijk. Dit zijn onze standaard arrangementen ‘lekker zeilen’, ‘zeilen en nagenieten’ en ‘alle trossen los’.

sample-image-018

Groepsuitje op het Skûtsje: ook leuk met de hele familie!

Ons groepssuitje op het Skûtsje is het leukste groepsuitje bij Harderwijk op het water. Vaar een unieke tocht met een echte ouderwetse platbodem uit 1903. Ons Skûtsje is te huur voor korte of langere vaartochten. Je spreekt samen met de schipper af waar de tocht naartoe gaat. Aan boord is er ruimte voor 12  gasten. Onze Skûtsje tochten zijn super leuk voor familie uitjes, maar worden ook veel ingezet als onderdeel van een bedrijfsuitje.

Wij kunnen jouw uitje compleet maken met een hapje en een drankje. Kies uit verschillende opties voorafgaand aan het uitje om ontspannen te starten met het uitje, kies voor een pauze arrangement of kies een hapje achteraf om lekker na te kunnen genieten. Er is keuze genoeg. Denk bijvoorbeeld aan ontvangst met lunch, een borrelnootje met een drankje op een eiland, een tapasplank bij terugkomst in de haven of een compleet verzorgde barbecue.

Wij geven jouw groepsuitje bij Harderwijk graag een interessante inhoud. Zo bieden wij teamtraining door een wedstrijdzeiler. Aan de hand van een presentatie spreken we over taken en doelen en leer je beter te functioneren door elkaar beter te begrijpen. We praten over karakters aan boord en zeilen een echte wedstrijd om alles in de praktijk te brengen. Misschien hebben jullie zelf een interessante spreker. Geen probleem. We hebben een mooie ruimte beschikbaar waar jouw team zijn eigen planning kan maken.

scholen

Groepsuitje voor scholen

Voor groepen scholieren hebben wij leuke en uitdagende programma’s. Naast het zeilen met schipper, zijn het suppen, kanoën, vlotbouwen en Skûtsjevaren favoriet bij de groepsuitjes voor scholen.
Onze locatie aan het Veluwemeer biedt vele mogelijkheden voor een geslaagd groepsuitje bij Harderwijk. Gevestigd op het Molecaten park Flevostrand hebben wij ruimte voor tentjes en kan er gebruik worden gemaakt van onze faciliteiten zoals keuken, koelkast, toilet en douche. Hierdoor zijn er veel opties voor het samenstellen van een geslaagd schoolkamp of een geslaagde watersportdag.

hiswa-recron

Groepsuitje Harderwijk: veiligheid voorop!

Voor de meeste bedrijfsuitjes, groepen en scholen verzorgen wij een schipper op elke boot. De schipper kent de boot en zorgt dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat er veilig gevaren kan worden. Door onze gevarieerde vloot is er voor iedereen een passend activiteitenniveau te kiezen. Rustig rondvaren met een sloep tot actief zeilen op een snelle zeilboot. Veiligheid staat bij ons voorop wij zorgen altijd voor een professionele begeleiding van het evenement. De Randmeren is een HISWA erkend bedrijf, je boekt dus veilig en vertrouwd onder HISWA voorwaarden.

Waarom een groepsuitje bij de Randmeren?

Wij doen er alles aan om een geslaagd uitje te organiseren. Omdat we als bedrijf graag vernieuwend zijn en daarnaast veel ervaring hebben met het wedstrijdzeilen, kunnen wij onze klanten interessante uitjes bieden. Daarnaast hebben we het geluk dat onze zeilschool op een goed bereikbare plek staat en centraal gelegen is. We zijn dan ook erg trots om veel bedrijven en vriendengroepen jaarlijks bij ons terug te zien komen.