Budget

v.a. € 37,50 pp

 • gewoon lekker zeilen
 • ervaren schipper mee aan boord
 • tocht of wedstrijdje zeilen

 

Meest gekozen

v.a. € 65,- pp

 • ontvangst met koffie en thee
 • ervaren schipper mee aan boord
 • instructie en wedstrijd zeilen
 • afsluiten met een BBQ incl. drankjes

 

Luxe

v.a. € 77,50 per persoon

 • starten met lunch en instructie
 • ervaren schipper mee aan boord
 • tussenstop met fris en hapjes
 • wedstrijd met prijsuitreiking na afloop
 • uitgebreide barbecue inclusief drankjes

 

Lees meer over onze programma's voor groepen:

Ideaal dagje uit
Geen groep is hetzelfde. Of het nu gaat om een familiedag, groepsuitje of bedrijfsfeest. Wij stellen graag in overleg met de opdrachtgever een maatwerk programma samen. En met een lunch of barbecue maken we elke dag compleet.

Hieronder vind u ter oriëntatie een eerste overzicht van onze mogelijkheden. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via 06-23515674 of via ons contactformulier.

Bedrijfsuitje of familiedag
Samen met je familie, bedrijfsafdeling of zomaar met je vriendenkring een dagje lekker uitwaaien op en aan het water? Dat kan bij De Randmeren. Lekker relaxt een dag of dagdeel het water op en afsluiten met een barbecue of pizzabuffet. Met groepen tot 25 personen wordt gevaren met de sportieve Fox 22, indien nodig aangevuld met Polyvalken.  Standaard met een schipper van De Randmeren aan boord. Liever wat meer avontuur en spanning? We bouwen een wedstrijdelement in het programma in al dan niet aangevuld met teambuildingactitiviteiten w.o boogschieten. Een middag zeilen kan al vanaf € 37,50 per persoon. Ideaal voor een actieve invulling van een vrijgezellenparty. Een afsluitende barbecue kan vanaf € 27,50, inclusief afkoop drankjes.

Kajuitjachtzeilen
Bent u met een groepje van ca. 6 personen en wilt u comfortabel en toch sportief varen. Dan ligt onze Catalina voor de hand. We maken een dagtocht naar bv. het gezellige Elburg of we brengen een dag door op het Veluwemeer en Wolderwijd met een tussenstop in Harderwijk of op een van de vele mooie recreatie-eilanden. Een dagdeel kunt u boeken vanaf € 225 en een hele dag van 9.30 - 16.30 uur voor € 380. Natuurlijk kunnen we aanvullend ook een lunch en een afsluitende barbecue voor u verzorgen.

De Randmeren regatta
Wij hebben met veel succes het regatta concept voor bedrijven in de markt gezet. Een dag(deel) lang met elkaar in competitie in onze Foxen en Polyvalken met groepen van 16 tot 50 personen.
Wedstrijdzeilen haalt het beste in mensen naar boven! Wind, startlijn, boeien en natuurlijk de tegenstanders vormen de ingrediënten voor een prachtige middag op het water. Onder leiding van onze instructeurs een dag(deel) stevig aan de slag met als specialiteit een echte matchrace competitie. Voor veel bedrijven een terugkerend evenement met een echte wisselbeker. Een jaarlijks hoogtepunt voor personeel en relaties!

Vanaf € 37,50 per persoon bent u op koers voor een spannende middag fleetracen met onze Polyvalken. Door het varen van meerdere manches zijn er steeds weer nieuwe kansen. Een enerverende matchrace competitie met onze Foxen, waarin u onder leiding van een scheidsrechter 1 tegen 1 wedstrijd vaart, vanaf € 60 per persoon.

Natuurlijk kunnen we ook een lunch (vanaf € 8,50) of afsluitende barbecue (vanaf € 27,50 inclusief drankjes) verzorgen. Meer info? Even bellen naar 06-23515674 kan natuurlijk ook.

Watersportdag
Voor scholen, families of bedrijven organiseert De Randmeren ook een watersportdag met gevarieerde mogelijkheden: zeilen, windsurfen, catamaran - en kanovaren, beachvolleyball en veel (watersport)spellen. Desgewenst zorgen we voor een lunch en/of barbecue. Een sportdag is maatwerk. Graag overleggen we met de opdrachtgever over de opzet van de dag. Via ons contactformulier vraagt u snel en gemakkelijk een voorstel met prijsopgave aan. Wilt u eerst eens op onze locatie komen kijken? We ontvangen u graag en nemen ter plekke de mogelijkheden met u door. We zijn voor een afspraak altijd bereikbaar op 06-23515674.
O.a. deze groepen gingen u al voor:

 • Soma college Harderwijk
 • Politie-opleiding Arnhem
 • Landstede Harderwijk
 • De Streek Ede

Zeilkamp
Scholen en verenigingen vinden in De Randmeren een unieke partner als het gaat om het organiseren van zeilkampen. Dankzij onze locatie op Molecaten Park Flevostrand hebben wij voor elke groep de juiste verblijfsaccommodatie: kamperen direct naast de zeilschool, verblijf in chalets of in bungalows, u heeft het voor het kiezen. Het Flevostrand beschikt over uitstekende sanitaire voorzieningen en een eigen zwembad.  
Onze ervaren instructeurs kunnen een of meerdere dagen zeil- of surfles voor groepen uit het basis en voortgezet onderwijs verzorgen. Droppings in de directe omgeving, beachvolleybal zijn zomaar wat suggesties voor avondactiviteiten.

Het programma kan variëren van een paar dagen (of dagdelen) kennismaken met watersport tot een complete lesweek met een CWO examen als afronding.

Er kan bij ons worden gesurft en met Polyvalken of zwaardboten worden gevaren. Speciaal voor de basisscholen organiseren we ook zeilclinics in de Optimist: in één dag op weg naar zelfstandig varen. 's Avonds een beachvolleyballtoernooi of een dropping en een afsluiting met barbecue.
Een dagje naar Walibi, het Dolfinarium, cultuursteden Harderwijk en Elburg: het is allemaal op fietsafstand!

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? We ontvangen u het liefst op onze locatie zodat u zich ter plekke een beeld kan vormen. U kunt contact met ons opnemen via 06-23515674 of door het invullen van ons contactformulier. We doen u vervolgens graag een offerte op maat.

Wat onze klanten zeggen:

Voor de Rabobank Randmeren organiseerde De Randmeren een relatiedag in de vorm van een wedstrijd arrangement:

programma
 13.00 uur                    ontvangst met koffie en thee
13.15 – 13.45 uur        uitleg wedstrijdregels
13.45 –  15.15 uur        eerste wedstrijdronde
15.15 – 15.45 uur        pauze met hapjes  op eiland
15.45 – 17.15 uur        tweede wedstrijdronde
17.45 – 20.00 uur       afsluiting en luxe barbecue

Er werd gevaren met 5 Foxen en 5 Polyvalken met een schipper van De Randmeren aan boord van ieder schip.

 Wim Sederel, kantoordirecteur Harderwijk, Rabobank Randmeren:
“We hadden de wind in de zeilen! De zeilmiddag was voor onze relaties echt even iets anders. Mede dankzij de uitstekende ontvangst en begeleiding vanuit Zeilschool De Randmeren was het een topdag. Voor herhaling vatbaar!”

 

Voor van Essen ICT verzorgden we het volgende bedrijfsuitje voor 45 personen:

Programma
11.00 – 11.15 uur             ontvangst met koffie en thee
11.20  – 12.20 uur           theorie van het zeilen
12.20 – 13.00 uur           lunch
13.00 – 14.30 uur           eerste instructie-vaartocht
14.30 – 15.00 uur           tussenstop op een eiland
15.00 – 16.40 uur           2 wedstrijdmanches
16.44 – 17.00 uur           terug naar de haven
17.00 – 19.30 uur           uitgebreide  barbecue.

Er werd gevaren met een vloot van  5 Foxen, 4 Polyvalken en onze Catalina 320 met een schipper van De Randmeren aan boord van ieder schip.

Reaktie van directeur Edwin van Beek:
“Ik wil je nogmaals heel hartelijk danken. We hebben een fantastische dag gehad en genoten van alle onderdelen. De theorie was leerzaam en werd door Koen op een leuke manier gebracht, de lunch was goed verzorgd en het zeilen was natuurlijk ook erg leuk. Zo’n wedstrijdelement erin maakt het ook wel weer extra leuk. Veel van mijn mensen maakten de opmerking, “Ik wist niet dat zeilen zo leuk was”. De BBQ was ook erg goed moet ik zeggen, complimenten aan je cateraar. Hartelijk dank en we spreken elkaar vast nog eens”