Bedrijfsuitje Harderwijk

Het leukste uitje is een bedrijfsuitje op het water bij De Randmeren. Stel een bedrijfsuitje op maat samen of maak het jezelf gemakkelijk en kies één van onze standaard uitjes.

zeilschool volwassenen

Lekker zeilen

circa €40 p.p (minimaal 12 personen)

 • Ontvangst met koffie en thee in onze vestiging aan de haven
 • Drie uur zeilen met schipper aan boord
 • Tussenstop op een eiland
 • Dit uitje duurt 3.5 uur
sample-image-020

Zeilen en nagenieten

circa €60 p.p. (minimaal 15 personen)

 • Ontvangst met koffie en thee in onze vestiging aan de haven
 • Drie uur zeilen met schipper aan boord
 • Tussenstop op een eiland met een borrelnootje en een drankje
 • Eén uur nagenieten met een hapjesschotel of tapasplank inclusief drankjes
 • Dit uitje duurt 4.5 uur
sample-image-014

Alle trossen los!

circa €100 p.p. (minimaal 15 personen)

 • Ontvangst met luxe lunch in onze vestiging aan de haven
 • Drie uur zeilen met schipper aan boord
 • Tussenstop op een eiland met een borrelnootje en een drankje
 • Twee uur uitgebreid barbecuen inclusief drankjes
 • Dit uitje duurt 6 uur
sample-image-017

Het leukste bedrijfsuitje op het water bij Harderwijk.

Wil je samen met je collega’s een dagje lekker uitwaaien op het water? Dat kan bij De Randmeren. Het is overigens niet alleen leuk met collega’s, maar ook met relaties, vrienden of familie. Lekker relaxt een dagdeel het water op en afsluiten met een barbecue of tapasplank. Je bedrijfsuitje vlak bij Harderwijk is geheel op maat samen te stellen. Heb jij wensen? Vertel ze ons zodat we er samen een uniek uitje van kunnen maken.

Bedrijfsuitje op het water: lekker actief of rustig aan?

Zeilen met schippers van De Randmeren is het meest gekozen bedrijfsuitje bij Harderwijk op het water, maar er kan ook gevaren worden met onze sloepjes voor gezelschappen die het liever wat rustiger aan doen. Wij kunnen ook een wedstrijdelement toevoegen aan jouw bedrijfsuitje voor nog meer avontuur op het Veluwemeer.

Kijk tussen onze standaard arrangementen voor wat ideeën en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

Bekijk onze arrangementen voor leuke ideeën.

Onze standaard arrangementen ‘lekker zeilen’, ‘zeilen en nagenieten’ en ‘alle trossen los’ helpen je om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Het arrangement ‘zeilen en nagenieten’ wordt ook veel ingezet met als afsluiter een barbecue. Geef je wensen en groepsgrote aan, dan denken wij met je mee voor een leuk bedrijfsuitje op onze locatie vlak bij Harderwijk.

wedstrijd-Foxen-en-Polyvalken-1 (1)

Zeilen als teambuilding: De Randmeren Regatta

Wij hebben met veel succes het regatta concept voor bedrijven op de markt gezet. Een middag lang met elkaar in competitie in onze Foxen, Aira’s en Polyvalken met groepen van 20 tot 80 personen. Wedstrijdzeilen haalt het beste in mensen naar boven! Wind, startlijn, boeien en natuurlijk de tegenstanders vormen de ingrediënten voor een prachtige middag op het water. Hebben jullie genoeg ervaren schippers binnen het bedrijf of willen jullie graag schippers van ons mee aan boord? Het kan allemaal. Voor veel bedrijven een terugkerend evenement met een echte wisselbeker. Een jaarlijks hoogtepunt voor personeel en relaties!

Harderbos vaar en wandeltocht

Uniek bedrijfsuitje op het water: vaar- en wandeltocht

Ontdek de betoverende schoonheid van Flevoland tijdens een unieke wandeltocht en vaarervaring met het Skûtsje. Een bedrijfsuitje op het water is leuk, maar waarom zouden we niet het beste van twee werelden combineren en genieten van de prachtige natuur die deze provincie te bieden heeft op én rond het water.
Tijdens een circa 5 kilometer wandeltocht leer je alles over het Harderbos. Het relatief jonge bos heeft mooie verhalen te vertellen en leidt jullie naar een bijzondere sluis De Blauwe dromer, langs Schotse Hooglanders, mooie ijsvogels en nog veel meer. Vaar vervolgens met ons Skûtsje terug naar de thuis haven van De Randmeren.

Luxe sloep huren bij De Randmeren

Op welke boten wordt er gevaren?

Met groepen tot 40 personen wordt er gevaren met de sportieve Fox 22 of Aira 22. Bij grotere groepen wordt dit aangevuld met Polyvalken. Bij het zeilen tijdens het bedrijfsuitje bij De Randmeren wordt er gevaren met een ervaren schipper aan boord omdat het dan nog leuker wordt. Schippers uit je eigen gezelschap zijn uiteraard ook welkom.

Wil je liever niet zeilen, dan hebben wij verschillende formaten sloepen in onze vloot welke ingezet kunnen worden. Onze grootste sloep is voor 12 personen, maar we hebben ook 10 persoonsloepen welke zeer geschikt zijn voor een gezellig bedrijfsuitje bij Harderwijk op het Veluwemeer.