Schoolkamp zeilen

Met je school op zeilkamp moet je daarvoor niet naar Friesland? Nee hoor, wij organiseren de leukste schoolkampen in het midden van het land vlak bij Harderwijk.

scholen

School zeilen

Kom tijdens je zeilkamp met je school zeilen en overnachten vlak bij Harderwijk. Er kunnen echte zeillessen gegeven worden of gewoon gezellige tochten worden gevaren.

zeilkamp Harderwijk

Veel meer dan zeilen!

Een zeilkamp betekent niet alleen maar zeilen. We hebben veel meer mogelijkheden. Kom bijvoorbeeld lekker surfen tijdens je schoolkamp bij Harderwijk.

Genieten met het Skutsje op De Randmeren

Skûtsje varen met je klas

Kom tijdens je zeilkamp bij Harderwijk varen op het Skûtsje. Super gezellig en een unieke ervaring.

Voor je schoolkamp bij De Randmeren kan je kiezen voor zeilen met schipper of een echte zeilles. Bij de zeilles optie krijgen de leerlingen dus echte zeilles van een CWO erkende instructeur, de vorderingen worden bijgehouden in het watersportpaspoort. Aan het einde van een lesweek krijgen de deelnemers een diploma of een vorderingenstaat.

20190627_122750 (1)

Een schoolkamp op het water

Tijdens een schoolkamp is er zoveel meer te doen dan zeilen alleen. Je kan bij ons bijvoorbeeld ook met je klas suppen, kanoën, vlot bouwen en overnachten in eigen tentjes. Ook hebben we een leuk bos op loopafstand voor het uitzetten van een speurtocht of andere spelletjes. Er kan gebruik gemaakt worden van onze faciliteiten zoals douches, toiletten en keuken.

Vanaf onze locatie ben je snel in Harderwijk voor boodschappen, een stadwandeling met gids, het Dolfinarium of een bezoekje aan het strandeiland. Verder zijn het Aviodrome, Walibi en de Bataviawerf lekker dicht bij.

Schoolkamp bij Harderwijk

Openbaar onderwijs Zwolle

Wij hebben Openbaar Onderwijs Zwolle bij ons mogen ontvangen voor een schoolkamp. De instructeurs en de scholieren hebben genoten op het water. In vier dagen tijd hebben de scholieren onder begeleiding van onze instructeurs kennis gemaakt met zeilen op de kielboot en met de klein watersport waaronder suppen, surfen en kleine zwaardbootjes. De scholieren hebben ontzettend goed hun best gedaan en veel geleerd, met als beloning zelfstandig varen, onder begeleiding, op de laatste dag!

Schoolkamp of schooluitje?

Naast het schoolkamp, waarbij jouw klas meerdere dagen bezig is met watersport, bieden wij ook een schooluitje. Je komt dan met je klas een dagdeel het water op. Kies bijvoorbeeld twee uur zeilles, lekker suppen of kanoën of maak met je klas een leuke tocht op het Veluwemeer naar Harderwijk en door het aquaduct weer terug.