sample-image-012

Schooluitje op het water

Bij De Randmeren kunnen middelbare scholieren bij ons terecht voor een super leuk schooluitje op het water. Zeilen, suppen, Skûtsje varen? Het kan allemaal!

Skutsje varen tijdens een zeilweek

Schooluitje bij Harderwijk

Bij De Randmeren bieden we verschillende activiteiten aan voor een gezellig uitje op het water. Een schooluitje duurt meestal een dagdeel waar één of twee verschillende activiteiten kunnen worden aanboden. Scholieren kunnen een zeiltocht maken met een schipper aan boord, ze kunnen varen op ons Skûtsje, maar ook kan er tijdens een uitje worden gesupt en gekanood.

20190627_122750 (1)

Ruime ervaring met schooluitjes!

Wij verzorgen al meerdere jaren de uitjes voor onder andere een aantal scholen in de omgeving Harderwijk. Zo is er een school welke elk jaar komt voor een zeiltocht en zo zijn er scholen waarvoor we een echt dagprogramma samenstellen. Van zeilen, naar suppen tot aan vlotbouwen.

Wij stellen graag een programma voor je samen. Omschrijf je wensen en groepsgrootte en wij maken een offerte op maat.

Schooluitje met overnachting

Naast onze daguitjes voor scholen, hebben wij ook de mogelijkheid om een schoolkamp te organiseren. Met onze mooie locatie aan het Veluwemeer hebben wij genoeg ruimte en faciliteiten voor een echt schoolkamp op het water.