De eerste jeugdweek van 2023 zit erop!

Jeugdweek meivakantie

Meivakantie: de eerste jeugdweek van het jaar!

Met een super leuke groep zijn we deze meivakantie begonnen aan de eerste jeugdweek van het jaar. Met een gevarieerd groepje van basis, ervaren en gevorderden zeilers zijn we het water op gegaan en hebben we super veel geleerd.

Mooie dagen met goede wind waar we konden racen met de Topaz Uno en genakeren of in de trapeze op de Topaz Vibe. Maar ook dagen met wat minder wind kwamen voorbij. Uiteraard werd er ook zonder wind een uitdagend programma geboden. Met droogtraining in de loods op de simulator tot aan ’trucjes’ zoals rond de mast lopen op je boot.

De week is afgesloten met het maken van superboten. Kinderen konden zich lekker uitleven met dubbele fokken, surfzeilen of andere creaties op een boot!

Op vrijdag, de laatste dag van de jeugdweek zeilen, mocht iedereen al het geleerde showen op het water. Ouders konden alles bewonderen vanaf een unieke tocht op het Skûtsje.

Wil jouw kind zeilen?

Er worden zeillessen gegeven met Pinksteren en Hemelvaart en natuurlijk tijdens de zomer jeugd zeilweken. Schrijf snel in want vol = vol!