Randmeren cup en herfsttraining

De zomervakantie is voorbij maar het zeilseizoen nog niet. We hebben nog mooie activiteiten in de planning:

25 september Randmeren Cup 2021
18-22 oktober CWO3 week
25-29 oktober CWO3 week
Randmeren Cup 2021

Na een jaar afwezigheid is de Randmeren Cup weer terug op de agenda. We nodigen alle zeilers van 2021 graag uit om tijdens deze feestelijke dag lekker wedstrijdjes te zeilen. We zorgen dat het voor iedereen leuk is. Als het je eerste keer is praten we je de baan rond. Als je al goed kan zeilen ga je de strijd aan voor de wisseltrofee.

We varen in 3 startgroepen:

Optimist, voor alle optimist cursisten (deelnemers aan wedstrijdtraining uitgesloten) die dit seizoen bij ons gevaren hebben. We leggen alles goed uit en er is voor iedereen een leuk aandenken aan het eind van de dag. De winnaar krijgt de wisselbeker!

Open Bic, als je te groot bent voor de optimist of op wedstrijdzeilen zit dan schrijf je in voor de Open Bic klasse. We gaan er van uit dat je wel eens een wedstrijd hebt gevaren.

TOPAZ Uno, voor cursisten die in de Topaz of Zwaardboot les hebben gehad. Je vaart de boot alleen. Ook hier ga je natuurlijk voor de wisselbeker.

We regelen tijdens deze dag een goede fotograaf om nog een keer echt mooie foto’s van je te maken tijdens het zeilen! We zorgen ook voor iets lekkers bij de lunch en bij de prijsuitreiking.

Neem je lunch, zeilkleding en goede humeur mee en wij zorgen voor de rest!

Opgeven kan via https://www.derandmeren.nl/zeilschool/jeugd/

Herfstweken

Tijdens de herfstvakantie organiseren we ook dit jaar weer de CWO 3 trainingsweken. Wil jij nog stappen maken en misschien dit jaar nog je CWO3 afronden. Of wil je gewoon nog beter leren zeilen of surfen? Kom dan trainen tijdens de herfst weken.

Inschrijven kan als je CWO1 hebt gehaald in zwaardboot of windsurfen of je CWO2 in jeugdzeilen (optimist/topaz).

Opgeven kan via https://www.derandmeren.nl/zeilschool/jeugd/

We hopen je snel weer op het water te zien,

Groeten Erik, Jettie en de instructeurs