November is foilmaand

Kom foilen in november

November = foilen!

Er is behoorlijk wat vraag geweest naar het foilen. We hebben afgelopen seizoen weinig kunnen foilen, maar daar gaan we verandering in aanbrengen. Het is namelijk tijd om de Flo-1 eens even goed uit te laten.

Daarom maken wij bij De Randmeren in november veel dagen vrij voor het foilen. Er kan ingeschreven worden voor blokken van 1 uur varen. De kosten voor één uur foilen met de Flo 1 bedragen € 195,- per persoon of €225,- voor twee uur zeilen met twee personen.

Beschikbare tijdblokken: 9:30-10:30 uur, 11:30-12:30 uur, 13:30-14:30 uur en 15:30-16:30 uur

Donderdag 2 november
Woensdag 8 november
Donderdag 9 november
Woensdag 15 november
Donderdag 16 november
Woensdag 22 november
Woensdag 29 november
Donderdag 30 november

De foiling experience kan doorgaan bij 12 knopen windvoorspelling op de Windfinder voor het Veluwemeer.

Reserveer je plek op een van de genoemde dagen. Uiterlijk 2 dagen voor aanvang hoor je of de dag door kan gaan. Betalen doe je pas als de dag ook daadwerkelijk doorgaat.

Reserveren doe je door je gewenste dag en tijd te mailen naar erik@derandmeren.nl dit kan ook via onderstaande link.

Zeilles in het najaar

Wij geven in de herfst en de winter ook gewone zeillessen. Zolang er geen ijs ligt, varen we lekker door. Wil jij je zeilvaardigheden verbeteren of werken aan je CWO diploma’s? Plan dan een losse les of een lespakket in. Wil jij het hele jaar door lekker zeilen op het Veluwemeer? Er ligt altijd een boot klaar en er staat altijd een zeilmaatje klaar bij de Sailing Club. In het laagseizoen wordt er elke zaterdagochtend gevaren.