Open dag 2024: 20 april

Sailing Club

Kom jij ook gezellig langs op de open dag?

Tijdens onze open dag openen we officieel het nieuwe watersportseizoen. We verwelkomen bekende en nieuwe klanten en nodigen iedereen uit het water op te gaan en/ of een lekker bakje koffie te komen drinken. Onze open dag is een gezellige activiteit voor jong en oud met gratis activiteiten op en rond het water. Bovendien bieden we deze dag leuke voordeel acties.

Wat kom jij uitproberen? Spring je voor een proeflesje in de Optimist, kom je lessen op één van onze kajuitboten of durf jij het aan om een SUP te pakken? Gewoon een klein tochtje varen kan natuurlijk ook. Onze instructeurs nemen je graag mee het water op. Ook ons Skûtsje, een oud schip vol verrassingen, vaart uit. Erg leuk voor de kinderen want op dit schip beleef je altijd avonturen!

Beleef gratis onze activiteiten.

Zeilles volwassenen

Zeilles volwassenen

De gehele dag door kan je langskomen om op te stappen op één van onze boten waarop een instructeur klaar staat die jou een aantal basis vaardigheden van het zeilen laat zien. Heb je al zeilervaring? Geen probleem, vaar gezellig mee!

Skûtsje varen met je zeilmaatje

Skûtsjetocht varen

Vaar jij mee op het Skûtsje? Het Skûtsje vaart deze dag op verschillende momenten uit. Je maakt een tochtje van ongeveer drie kwartier. Lekker zitten op het dek of actief de zeilen hijsen? Het kan allemaal!

Zeilschool-De-Randmeren-Molecaten-Park-Flevostrand-01-Optimist-Veluwemeer

Zeilen voor kinderen

Op het strand kunnen kinderen kennis maken met het zeilen. Met een instructeur op het strand of in het water stapt jouw kind in een Optimist om zijn of haar eerste zeilmeters te maken. Hopelijk smaakt het naar meer!

Zeilclub

Onze Sailing Club is een gezellige club zeilers. Fanatieke zeilers, natuurgenieters, meter makers, je vindt ze bij de Sailing Club! Zeil jij deze dag mee? Opstappen kan wanneer jij over je basisvaardigheden zeilen beheerst. Er wordt gezeild van 10:00 tot 12:00 uur.

De zeilsimulator tijdens het zeilkamp

Speurtocht

Doe jij mee met onze speurtocht? Ontdek onze zeilschool aan de hand van allerlei vragen en opdrachten. Wie weet stap jij aan boord van onze zeilsimulator. Heb jij de speurtocht voltooid? Breng je oplossing naar de verhuurbalie voor een leuke verrassing.

20220325_150220

Ruil je hoodie!

Ben jij veel te snel uit je hoodie gegroeid of gewoon toe aan een nieuw kleurtje? Jij mag je hoodie inleveren wanneer deze nog prima een ronde mee kan. Ruil hem om voor een andere ‘ruil je hoodie’ of ontvang €5 euro shop tegoed.

Het programma

Tijdens onze open dag maak je gratis kennis met het zeilen. Van 10:00 tot 16:00 uur kan je langskomen om op te stappen op één van onze boten waarop een instructeur klaar staat. Gewoon langs komen voor een kopje koffie mag natuurlijk ook. Wij vinden het erg gezellig om je te ontvangen!

Voor de meeste activiteiten kan je vrij inlopen. Meld je aan bij de verhuurbalie in de winkel zodat jij weet wanneer jij kan opstappen.

Wil je meevaren met de Sailing Club? Dat kan! Zorg ervoor dat je je tien minuten voor aanvang hebt aangemeld bij de verhuurbalie. De Sailing Club vertrekt om 10 uur en arriveert weer om 12:00 uur.