20230507_142213 (1)

Privéles vaarbewijs

Bij De Randmeren zeilschool en bootverhuur ben jij op je plek voor een persoonlijke en flexibele benadering bij het behalen van je vaarbewijs. Of je nu op zoek bent naar vaarbewijs privéles in je eentje of vaarbewijs privé met een grote groep op locatie, bij ons ben je aan het juiste adres! Wij kijken naar jouw wensen en denken graag met je mee zodat jij op een effectieve manier je vaarbewijs kan halen.

vaarregels

Privéles vaarbewijs bij Harderwijk

Bij onze privéles vaarbewijs bepaal jij zelf het tempo waarin je de stof wilt doorlopen. Dit kan ideaal zijn voor mensen die bijvoorbeeld een drukke baan hebben of andere verplichtingen. Zo kun je in je eigen tempo werken aan het behalen van je vaarbewijs. Onze ervaren instructeurs bieden 1-op-1 begeleiding, waardoor er volop ruimte is voor persoonlijke aandacht en individuele begeleiding.
Wij werken op locatie. Je kan je privéles vaarbewijs volgen bij De Randmeren zeilschool en bootverhuur in Biddinghuizen, maar we kunnen ook naar jou toekomen in Harderwijk of omgeving Harderwijk.
Naast onze privéles vaarbewijs op maat, bieden we ook reguliere dagcursussen. Klik hiervoor op de links hieronder.

Aira 1

Prijzen privéles vaarbewijs

Een privéles vaarbewijs kost 65 euro per uur. Kom je met meerdere personen dan wordt de uurprijs verhoogd met 10 euro per persoon. Even als voorbeeld: als jij met vijf personen je vaarbewijs privé wilt volgen, dan betaal je dus 105 euro per persoon voor een dagcursus van 5 uur.
Let op! Bij het volgen van privéles vaarbewijs zit het boek niet inbegrepen. De kosten van het boek bedragen 22.99 euro. Zonder dit boek kan de cursus niet gevolgd worden.
Twijfel je over de groepsgrote of de tijdsplanning of heb je andere vragen. Geen probleem. Wij denken graag met je mee. Stel een vraag via het contactformulier of neem telefonisch contact op.

Privéles vaarbewijs: alleen of met een groep

Wil jij lessen vaarbewijs privé volgen, dan zijn er verschillende opties. Je kiest zelf met hoeveel personen je de cursus vaarbewijs volgt en hoe en wanneer je de uren in wilt delen. Kom alleen of stel je eigen groep samen en volg voordelig en flexibel een cursus vaarbewijs 1 of vaarbewijs 2. Vanaf een groep van 5 á 6 personen is het voordeliger om je vaarbewijslessen privé te boeken en daarnaast ben je flexibeler omdat je niet vast zit aan de cursusdata in ons boekingssysteem.

Extra hulp om je examen te halen

Als u veel moeite heeft met specifieke onderdelen uit het vaarbewijs examen, dan raden wij zeker aan om gebruik te maken van onze privélessen vaarbewijs. Heeft u bijvoorbeeld moeite met navigatie uit het vaarbewijs 2 examen, volg dan privélessen vaarbewijs zodat je gericht kunt werken aan je verbeterpunten om je vaarbewijs te kunnen halen. Een uurtje privéles met één op één aandacht kan je heel goed op weg helpen.