dagcursus bij Harderwijk

Vaarbewijs 1 dagcursus

Onze cursus vaarbewijs 1 in één dag biedt vele voordelen, zoals snel resultaat, efficiënt gebruik van tijd en persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Wij zorgen ervoor dat jij niet met een onbeantwoorde vraag blijft zitten! Door te kiezen voor onze vaarbewijs 1 dagcursus 1 ben je snel klaar voor het examen en kun je veilig het water op gaan.

Vaarbewijs-theorieboek-1-en-2-met-200-oefenexamen-vragen-Vaarbewijs-Academy

Hoe ziet onze vaarbewijs 1 dagcursus eruit?

Onze vaarbewijs 1 dagcursus bevat een theorieles en een lesboek. Het lesboek is in de prijs inbegrepen. Je examen moet je zelf plannen bij het CBR. We adviseren je examen te plannen binnen twee weken na het volgen van de dagcursus vaarbewijs 1. Kosten voor dit examen vind je op de website van het CBR.

De cursus voor het vaarbewijs in 1 dag duurt vijf uur en wordt gegeven in een groep van maximaal 10 personen. In de meeste gevallen starten we om 10:00 uur en sluiten we de cursusdag af om 15:00 uur. Er is een korte lunchpauze waarbij je zelf voor je eten zorgt. We geven soms ook een cursus aan het einde van de middag, dan lessen we van 15:00 tot 20:00 uur en is een friet met snack inbegrepen in de prijs.

Voorbereiden op het examen

Tijdens onze intensieve cursusdag vaarbewijs 1 worden er adviezen gegeven over thuisstudie. Deze adviezen zijn heel gericht en zeer helpend bij het behalen van je examen. Je hebt hier dan nog één a twee weken thuis de tijd voor en kan altijd telefonisch vragen stellen over het vaarbewijs 1 aan de instructeur. Super fijn voor als je toch nog even ergens tegenaan loopt!  Jij hebt nu alle kennis opgedaan die je nodig hebt om het examen af te leggen. We horen het natuurlijk heel erg graag als je geslaagd bent voor je vaarbewijs 1!

Moeite met het examen vaarbewijs 1 halen?

Heb jij al één of meerdere keren je examen niet gehaald? Je kan er dan voor kiezen om niet de dagcursus vaarbewijs te volgen, maar de privélessen voor vaarbewijs. Er zijn zeer weinig mensen waarbij het niet lukt om na onze cursusdag vaarbewijs 1 hun examen te halen, maar we kunnen ons zo voorstellen dat wat extra persoonlijke aandacht en hulp gewenst is. Wij denken graag met je mee.

Het behalen van je vaarbewijs kan verschillen in duur, afhankelijk van de gekozen cursus. Een populaire optie is de vaarbewijs 1 dagcursus, waarbij je alle benodigde kennis in één dag tot je neemt. Deze intensieve cursus biedt een efficiënte manier om snel je vaarbewijs te halen. De studiebelasting van zo'n dagcursus is 5 uur. Na een cursusdag vaarbewijs 1 wordt aangegeven welke stof belangrijk is om thuis nog door te nemen, daarnaast ga je oefenen met de aangeboden oefenexamens. Het is belangrijk om hier goed mee aan de slag te gaan en de lesstof serieus te bestuderen. We adviseren om hier twee weken de tijd voor te nemen. Plan je examen bij het CBR dus zo'n twee weken na je dagcursus. Het slagingspercentage van onze dagcursus vaarbewijs 1 cursisten ligt hoger dan 90%. Kortom: het is mogelijk om je vaarbewijs binnen twee weken te halen.

Het behalen van een vaarbewijs 1 kan voor sommigen als een uitdaging worden gezien. Echter, met de juiste voorbereiding en inzet is het zeker haalbaar. Een populaire manier om je voor te bereiden op het examen is door het volgen van een dagcursus vaarbewijs 1. Tijdens zo'n cursus worden alle belangrijke onderwerpen behandeld die je moet kennen voor het examen. Denk hierbij aan navigatie, regelgeving en veiligheid op het water. Door de intensieve en gestructureerde aanpak van een dagcursus kun je in korte tijd veel kennis opdoen. Tijdens onze dagcursus is er ruimte voor persoonlijke aandacht en kan je gemakkelijk je vragen stellen. Bovendien wordt er uitleg gegeven over de vraagstelling tijdens het examen. Het slagingspercentage van cursisten die een dagcursus vaarbewijs 1 hebben gevolgd, ligt dan ook relatief hoog. Het is echter belangrijk om te beseffen dat het behalen van een vaarbewijs 1 niet alleen afhangt van het volgen van een cursus. Het vergt ook zelfstudie en oefening om de stof goed onder de knie te krijgen. Met de juiste inzet en motivatie zal het behalen van een vaarbewijs 1 uiteindelijk zeker lonen.

De vaarbewijs examens worden vanaf 1 januari 2020 afgenomen door het CBR. In 2020 was het slagingspercentage ongeveer 63%. Hierbij is gekeken naar het aantal geslaagden t.o.v. het totaal aantal afgenomen examens. Het examen wordt als moeilijk beschouwd, maar met de juiste tips is het halen van een vaarbewijs niet moeilijk. Tijdens onze dagcursus vaarbewijs 1 wordt aangegeven welke stof je thuis zelf nog extra door moet nemen. Het is belangrijk dat je dit echt doet voor het examen. En dat je oefent met het examen. Je moet namelijk ook handig worden in het lezen van de vragen en antwoorden. Het CBR gebruikt best moeilijke woorden. Ook hier wordt tijdens de vaarbewijs 1 dagcursus aandacht aan besteed. Tijdens je zelfstudie is het altijd mogelijk om vragen te stellen mocht je nog ergens tegenaan lopen.