waterkaart veluwemeer

Vaarbewijs 1 dagcursus

Onze cursus vaarbewijs 1 in één dag biedt vele voordelen, zoals snel resultaat, efficiënt gebruik van tijd en persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Wij zorgen ervoor dat jij niet met een onbeantwoorde vraag blijft zitten! Door te kiezen voor onze vaarbewijs 1 dagcursus 1 ben je snel klaar voor het examen en kun je veilig het water op gaan.

logo-Vaarbewijs-Academy (1)

Hoe ziet onze vaarbewijs 1 dagcursus eruit?

Onze vaarbewijs 1 dagcursus bevat een theorieles en een lesboek. Het lesboek is in de prijs inbegrepen. Je examen moet je zelf plannen bij het CBR. We adviseren je examen te plannen binnen twee weken na het volgen van de dagcursus vaarbewijs 1. Kosten voor dit examen vind je op de website van het CBR.

De cursus voor het vaarbewijs in 1 dag duurt vijf uur en wordt gegeven in een groep van maximaal 10 personen. In de meeste gevallen starten we om 10:00 uur en sluiten we de cursusdag af om 15:00 uur. Er is een korte lunchpauze waarbij je zelf voor je eten zorgt. We geven soms ook een cursus aan het einde van de middag, dan lessen we van 15:00 tot 20:00 uur en is een friet met snack inbegrepen in de prijs.

Voorbereiden op het examen

Tijdens onze intensieve cursusdag vaarbewijs 1 worden er adviezen gegeven over thuisstudie. Deze adviezen zijn heel gericht en zeer helpend bij het behalen van je examen. Je hebt hier dan nog één a twee weken thuis de tijd voor en kan altijd telefonisch vragen stellen over het vaarbewijs 1 aan de instructeur. Super fijn voor als je toch nog even ergens tegenaan loopt!  Jij hebt nu alle kennis opgedaan die je nodig hebt om het examen af te leggen. We horen het natuurlijk heel erg graag als je geslaagd bent voor je vaarbewijs 1!

Moeite met het examen vaarbewijs 1 halen?

Heb jij al één of meerdere keren je examen niet gehaald? Je kan er dan voor kiezen om niet de dagcursus vaarbewijs te volgen, maar de privélessen voor vaarbewijs. Er zijn zeer weinig mensen waarbij het niet lukt om na onze cursusdag vaarbewijs 1 hun examen te halen, maar we kunnen ons zo voorstellen dat wat extra persoonlijke aandacht en hulp gewenst is. Wij denken graag met je mee.