Vakantieverblijf

Molecaten Park Flevostrand
Molecaten Park Flevostrand: de ideale basis voor een watersportvakantie. Het park beschikt over een eigen jachthaven direct aan het Veluwemeer: de vestigingslocatie van De Randmeren. Op de binnendijkse camping vindt u ruime open kampeervelden. Buitendijks bovendien een strandcamping direct aan het water. Speciaal voor wie geen kampeerder is, maar wel de sfeer van een kampeervakantie wil ervaren, zijn er bijzondere huuraccomodaties als volledig ingerichte tenten, kampeer cabins, comfortabele huurcaravans of luxe chalets. Wat u ook kiest het wordt een heerlijke vakantie! Molecaten Park Flevostrand beschikt over moderne, aantrekkelijke faciliteiten waaronder een binnen- en een buitenbad met baby/peuterbad, een binnenspeeltuin, tennisbanen, midgetgolfbaan, supermarkt en een á la carte restaurant met uitzicht over het Veluwemeer. Tijdens de vakantieperiodes biedt het recreatieteam een uitgebreid recreatieprogramma aan. Kijkt u ook eens naar de Molecaten impressie hiernaast. Meer informatie over Molecaten Park Flevostrand en accomodatie boeken:  www.molecaten.nl/flevostrand .

De Randmeren, zeilschool en bootverhuur, werkt op Molecaten Park Flevostrand vanuit  2 locaties; in de jachthaven voor bootverhuur en zeilles aan volwassenen én op veld Winde met eigen strand aan het Veluwemeer voor de jeugdzeilschool. Alle cursussen lopen synchroon, dus ouders en kinderen tegelijk op les!

Met Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en in de (zomer)vakantieperiodes zijn meerdaagse zeil- of surflessen voor kinderen én volwassenen mogelijk. Kijk voor meer informatie over de zeil- en surflessen onder zeilschool. Tijdens de duur van uw boeking ontvangt u 10 % korting op bootverhuur en zeillessen.

Molecaten Impressie

Landal Waterparc Veluwemeer
De locaties van De Randmeren grenzen ook direct aan de mooie verblijfsvoorzieningen van Waterparc Veluwemeer van Landal: aantrekkelijke huisjes binnendijks en huurappartementen midden in de jachthaven.

 Alle voorzieningen van het Flevostrand, zoals zwembad en restaurant, staan ook ten dienste van de gasten van Landal. De sloepen en zeilboten van De Randmeren liggen om de hoek: opstappen maar! Het park biedt ook aantrekkelijke mogelijkheden voor groepen. Dit in de vorm van 16- en 22-persoons huizen.
Meer informatie en boeken: www.landal.nl/waterparcveluwemeer 

Kamperen op een onbewoond eiland? Dat kan bij CampSpirit op het eiland de Kluut. Het eiland ligt op 5 minuten varen direct tegenover onze jachthaven. Overnachtend in tipi’s ondergaat u een bijzondere kampeerervaring. Maak deze ervaring compleet door ook het water van het Veluwemeer te verkennen. Dat kan met een Polyvalk, een Fox 22, een motorboot of kano. Allemaal te huur bij De Randmeren Zeilschool en Bootverhuur.
Kijk voor meer informatie op  www.campspirit.nl

Omgeving
Naast de watersportmogelijkheden is er in de directe omgeving van het Veluwemeer veel te beleven. Bekende attractieparken als Walibi Holland en Dolfinarium liggen om de hoek. De golfbanen en het schietcentrum van Dorhout Mees, de bijzondere speelaccommodatie van Flevonice, Sprookjespark Hans en Grietje: het ligt allemaal bij ons om de hoek. Meer interesse voor het verleden: breng een bezoek aan de de gezellige Zuiderzeestadjes Harderwijk en Elburg én de prachtige Bataviawerf in Lelystad. En natuurlijk zijn er de uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden van de Flevopolder en de Veluwe.