Wat wil je bij ons doen?

Wedstrijdzeilen
sample-image-001
Clubzeilen
sample-image-006
Proefles aanvragen
zeilschool-jeugd-wedstrijdzeilen
Combi Randmeren
combi-randmeren
Ik wil op zeilen
sample-image-004
Topaz-uno-jeugdzeilen

Wil jouw kind op zeilen? Bij Watersport vereniging De Randmeren hebben we wekelijks zeilles voor beginners en ervaren zeilers in de Optimist of de Topaz Uno. Je leert zeilen in een vertrouwde en speelse omgeving. Als je de basis onder de knie hebt, gaan we tochtjes maken, een keer een wedstrijdje zeilen en leer je steeds zelfstandiger zeilen. Als je het echt te pakken hebt, stap je over naar het wedstrijdteam.

zeilschool-jeugd-wedstrijdzeilen

Als jij je CWO diploma ‘gevorderd’ hebt gehaald dan kan je door naar het wedstrijdteam. De trainingen zijn zoals gezegd voor gevorderde zeilers. Voorwaarde voor deelname is dat je tot +- windkracht 5 zelfstandig kan zeilen. Deelname is mogelijk met onze boten of met een eigen boot.

Als je nog niet het niveau hebt kan je natuurlijk eerst op zeilen op de zondagochtenden of werken aan je vaardigheden tijdens de jeugdweken.

We trainen van april tot en met eind oktober (met uitzondering van de bouwvak) op zondagochtenden van 9:30 tot 12:30 uur.

We hebben op locatie ruimte om je onderdelen (zeilen, zwaarden enz.) binnen te stallen. Bij gestalde boten is toegang met de auto alleen mogelijk bij het brengen en halen van de boot.

De trainingen gaan altijd door. Indien er niet gevaren kan worden doen we theorie of droogtraining (oefeningen op het land).

Prijzen wedstrijdzeilen

Om te trainen in een boot van ons betaal je € 395,– per jaar. Voor training in je eigen boot betaal je € 295,– per jaar. De stalling van eigen boten komt op € 87,50,- per boot.

Trainingskaart 2022 met onze boot

€ 395,-

Trainingskaart 2022 met eigen boot

€ 295,-

Stalling eigen boot 1 april tot 1 november

€ 87,50 (enkel in combinatie met traininskaart)

Stalling eigen boot 1 november tot 1 april

€ 50,-

Lidmaatschap WVDR Jeugd

€ 40,-

Lidmaatschap WVDR Volwassenen

€ 50,-

De Social Sailing Club

De Social Sailing Club is een zeilclub voor volwassenen. Je wordt lid van de club voor slechts 15 euro en kan met dit lidmaatschap wekelijks zeilen op de dinsdagavond en/ of donderdagavond. In het laagseizoen van november tot en met maart wordt er gezeild op de zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur.

Zeilen doe je samen, daarom deze zeilclub! Geen zorgen om een maatje. Altijd mensen aanwezig om mee te zeilen.

Voordeliger dan huren

Het doel van de zeilclub is om iedereen aan het zeilen te krijgen. Je hebt geen dure boot nodig of een zeilmaatje. Je hoeft alleen maar lid te worden en te komen wanneer jouw het uitkomt. Geen zorgen over bootonderhoud of stress omdat je niemand hebt om mee te gaan zeilen.

Wil je toch graag een keer een boot huren, dan doe je dat als lid lekker voordelig met 10% korting.

Met welke groep wil je meedoen(Vereist)
Als je al goed kan zeilen kan je met de trainingsgroep meedoen. Als je nog niet heel goed kan zeilen ga je met een lesgroep mee.
Wij hebben een beperkt aantal boten beschikbaar. Kom je met je eigen boot vul dan bij het opmerkingenveld je boottype in.
Hier kan je wat informatie over je zeilvaardigheid invullen of aangeven welk type boot je hebt als je met een eigen boot mee komt doen.