IMG-20230426-WA0046

Ik wil op zeilen!

Op zeilen? Dat zou net zo moeten klinken als ‘op voetbal’ of ‘op hockey’. Toch klinkt het een beetje vreemd omdat we er niet aan gewend zijn. Bij De Randmeren doen wij ons best om hier verandering in aan te brengen!

Kom wekelijks zeilen bij De Randmeren in Biddinghuizen, vlak bij Harderwijk.

Lestijden zeilen voor jeugd

Als jij op zeilen gaat bij Harderwijk dan kom je elke zondagochtend van 9:30 tot 12:30 uur zeilen. We varen van april tot en met oktober elke zondag met uitzondering van de bouwvak.

Prijzen zeilen voor jeugd

Als je op zeilen wil en wekelijks wil komen zeilen dan betaal je daarvoor 299 euro voor een seizoen. Je hebt geen boot nodig want je zeilt op één van de boten uit onze eigen vloot.

IMG-20230428-WA0032 (1)

Wekelijks zeilen: CWO gecertificeerd

Tijdens onze trainingen wordt er gewerkt volgens de normen van het CWO. Er wordt gevaren met de Optimist, de O’pen Skiff en/ of de Topaz. Onze ervaren trainers zorgen dat er voor ieder niveau voldoende uitdaging is. Indien er genoeg deelname is zullen we de groepen splitsen naar niveau.

Je kan tijdens het zeilen dus werken aan je CWO diploma net zoals kinderen in een jeugdweek dit doen. Wil je jezelf super snel ontwikkelen boek dan ook een lesweek in de mei-, zomer- of herfstvakantie of train mee tijdens de feestdagen zoals Pinksteren en Hemelvaart.

Ik wil op zeilen: wedstrijden

Als je wekelijks bij ons komt zeilen en je behaalt je CWO niveau gevorderd. Dan is het mogelijk om mee te doen met het wedstrijdteam. Je traint op hoog niveau en leert hoe je echte wedstrijden moet zeilen.

Ben je nog niet op wedstrijdniveau? Geen probleem. Als je toch eens een wedstrijd wil zeilen doe dan mee aan onze Randmeren Cup en onze Sailing Cup. Super leuke vrijblijvende wedstrijden om kennis te maken met het wedstrijden varen.