Verhuur tijdens Corona

Wij verhuren graag tijdens corona, we houden ons wel aan de volgende regels:

 • 1 persoon tegelijk in de winkel
 • Ook op onze boten dien je 1,5 meter afstand te houden van mensen die niet tot je eigen huishouden behoren.
 • Op kleine sloepen (6-7  persoons) en op onze zeilboten mogen daarom maximaal 4 (kinderen onder de 13 tellen niet mee) mensen uit 2 verschillende huishoudens (of zoveel mensen als de boot toestaat uit 1 huishouden)
 • Op de 8 en 10 persoons sloepen kunnen maximaal 6 mensen uit 2 verschillende huishoudens
 • Op de 12 persoons sloep kunnen maximaal 6 personen uit 3 verschillende huishoudens
 • Heb je vragen, bel of mail even

Sloepen

Boek je sloep eenvoudig online. Bij ons al vanaf € 55,- voor 1,5 uur.

Zeilboten

Boek een Aira 22, Fox22 of Polyvalk direct online al vanaf € 40,-

Overig

Boek je SUP of kano direct online. Al vanaf € 15,-

Bootverhuur Harderwijk

Een boot huren in Harderwijk bij De Randmeren betekent snel en veilig het water op met een schone en complete boot of sloep.  Je huurt altijd inclusief brandstof, zwemvesten en waterkaart. Ons vriendelijke personeel helpt je vlot het water op met een korte uitleg aan boord.  Door de ligging direct aan het Veluwemeer ben je snel op het water. Iets vergeten mee te nemen? Wij hebben een uitgebreide watersportwinkel op locatie waar je van alles voor tijdens het varen of zeilen kunt aanschaffen. Een lekker kopje koffie of thee voor of na de vaartocht? Bij ons staat de koffie altijd klaar.

Varen op het Veluwemeer

Varen op het Veluwemeer is letterlijk varen tussen het oude en nieuwe land. Dit contrast zorgt voor een verrassend veelzijdig vaargebied. Huur een boot, sloep of SUP in Harderwijk en vaar naar één van de omliggende plaatsen en meer eens aan. Ontdek bijvoorbeeld de historische binnenstad van Elburg of de gezellige Hanzestad Kampen. Een dagje varen over het Veluwemeer geeft je de mogelijkheid om veel tijd met het gezin en/of vrienden door te brengen en verzekerd je van een prachtige dag op het water.

In de buurt van De Randmeren

De Randmeren is gevestigd op camping  MolecatenParc Flevostrand. De camping is direct gelegen aan het Veluwemeer en is de perfecte uitvalsbasis voor watersportliefhebbers. Op het terrein zijn volop faciliteiten aanwezig zoals een supermarkt en twee restaurants. Natuurlijk is er in de omgeving van De Randmeren nog veel meer te beleven. Gezellig een dagje naar een attractiepark, de natuur in of cultuur proeven bijvoorbeeld. Kortom, je vindt hier alle ingrediënten voor een geslaagde dag!

Informatie over bootverhuur

Wij rekenen geen borg. Uiteraard heb je wel een eigen risico voor als er onverhoopt toch wat mis gaat.  Onze verhuur valt onder de algemene verhuur voorwaarden van de HISWA.

Wat mag er op de boten?

 • Honden zijn toegestaan op de 6 persoonssloep en op de valk.
 • Vissen (geef dit wel aan dan houden wij de kussens op de zeilschool zo dat u volgende keer nette kussens heeft)
 • Eten en drinken.

Wat hebben wij liever niet?

 • Roken
 • Honden op de 8 persoonssloep en Fox 22

 

Onthoud dat het wettelijk verboden is om te drinken en varen net als in de auto!