10 persoons sloep huren?

Huur onze 10 persoons luxe sloep om heerlijk en comfortabel te genieten op het water. De 10 persoons sloep biedt ruimte voor maximaal 10 personen. De buiskap zorgt voor beschutting op wat frissere dagen en kan ingeklapt worden op zonnige, warme dagen. Al onze prijzen zijn inclusief zwemvesten, brandstof en waterkaart. Op de 10 persoons sloep zijn honden NIET toegestaan.

Luxe sloep huren bij De Randmeren

Gezelligheid aan boord

Het huren van een 10 persoons sloep is ideaal voor bijvoorbeeld familie-uitjes of bedrijfsuitjes. Met deze sloep kun je genieten van een ontspannen dag op het water en de omgeving verkennen. De capaciteit van de 10 persoons sloep is perfect voor groepen die gezellig samen willen zijn op het water. Er is voldoende ruimte voor iedereen om comfortabel te zitten en te genieten van het uitzicht. Aan boord is het gezelligheid troef. De ruimte op de sloep biedt de mogelijkheid om samen te kletsen, te genieten van een hapje en een drankje en de sfeer aan boord te proeven. Op de 10 persoons sloep zijn honden niet toegestaan. Huur voor een tocht met hond onze 5 persoons sloep.

Een groot voordeel van het huren van een 10 persoons sloep is dat je zelfstandig kunt varen. Je hebt geen vaarbewijs nodig en je kunt op eigen tempo de omgeving verkennen.

20210716_185118 (2)

Veilig het water op!

Instructies voor vertrek zijn essentieel bij het huren van een 10 persoons sloep. Voordat je het water op gaat, is het belangrijk om te weten hoe de sloep werkt en welke regels er gelden. Het is belangrijk om te weten wat je moet doen in noodsituaties en hoe je ervoor zorgt dat je veilig op het water bent. Bij het huren van een sloep krijg je bij ons een korte instructie van de verhuurder, waarbij je uitleg krijgt over de bediening van de sloep en de route die je kunt varen. Zo kan je zorgeloos genieten van je tocht op het Veluwemeer.

Bij het huren van een 10 persoons sloep hoef je niet na te denken over zwemvesten. Op al onze sloepen zijn zwemvesten aanwezig en speciaal voor de kleintjes geven wij zwemvesten op maat mee. Zelfs aan de allerkleinste schippers hebben wij gedacht!

Luxe sloep huren bij De Randmeren

Maxima 650 Lounge

Huur je onze 10 persoons sloep dan huur je de Maxima 650 Lounge. Deze 10 persoons sloep is afgeleid van de reddingssloep en voorzien van een buitenboordmotor in de bun. De Maxima 650 is uniek, omdat hij zelflozend is en toch een zeer comfortabele zit heeft. Uiteraard vaart de 10 persoonssloep erg strak en koersvast. Deze polyester sloep is een echte klassieker in een modern jasje! Kom jij ook genieten op het water bij De Randmeren zeilschool en bootverhuur? Boek dan hieronder je 10 persoons sloep.