12 persoons sloep huren?

Sloep huren Veluwemeer

Genieten met z’n allen


Met de 12 persoons sloep ga je zeker een heerlijke dag beleven op het water bij De Randmeren. de sloep is zeer ruim waardoor je er met gemak drie gezinnen op kwijt kan. Een echte familiesloep dus, maar ook zeer geschikt voor een gezellig bedrijfsuitje. Je kan de sloep natuurlijk ook huren met weinig personen en het jezelf extra luxe maken. Lekker languit op de comfortabele kussens liggen en genieten in de zon. Vaar tijdens het huren van de sloep naar één van de eilanden of breng een bezoek aan Harderwijk. Huur deze 12 persoonsloep en maak tijd om gezellig bij te kletsen en de omgeving vanuit een ander oogpunt te ontdekken. Op de 12 persoons sloep zijn honden niet toegestaan. Wil je toch graag met een hond varen, maak dan gebruik van onze 5 persoons sloepen.

Onze 12 persoons sloep is zeer ruim en daardoor ideaal voor familie en bedrijfsuitjes. Gegarandeerd gezelligheid aan boord!

IMG_1220 (1)

Zeer makkelijk te besturen!

Bij De Randmeren zeilschool en bootverhuur vinden wij het belangrijk dat iedereen tijdens het huren van een boot kan genieten op het water. Daarom besteden wij graag aandacht aan een stukje veiligheid. Huur je een boot bij ons dan geven wij uitleg over waar je kan varen en hoe de boot werkt. Er zijn voldoende zwemvesten aanwezig en er gaat een waterkaart mee waarop je nog even terug kan lezen hoe het ook alweer zit.

Onze 12 persoons sloep huren klinkt misschien als een uitdaging, het is immers een behoorlijk grote boot. Doordat de boot over een boegschroef beschikt is deze sloep echter één van de makkelijkst bestuurbare boten uit onze vloot. Super makkelijk bijsturen en aanleggen dus!

Sloep huren Veluwemeer

De Pieterman 750

De Pieterman 750 is een echte reddingssloep van oorsprong en inmiddels al door vele modificatie aangepast voor de pleziervaart. Deze stoere sloep met diepe zelflozende kuip biedt dankzij de extra brede romp veel stabiliteit en met gemak plaats voor 12 personen. De extra hoge vrijboorden geven de sloep niet alleen een sterke uitstraling, maar maakt het varen met kinderen aan boord ook een stuk veiliger. Een kindvriendelijke sloep om te huren dus! De sloep is voorzien van een benzinemotor in de bun waardoor het een stille boot is. De hoge rugleuningen bieden extra comfort voor een mooie tocht op het Veluwemeer. Twijfel niet langer en kom deze 12 persoons sloep huren!