IMG-20170510-WA0011

5 persoons sloep huren

Wat leuk dat jij een boot bij ons wilt huren! Selecteer de juiste datum, kies het aantal boten, voeg indien gewenst een annuleringsverzekering toe en bekijk je prijs. Druk op ‘verder’ om de boeking rond te maken.

IMG-20170510-WA0011

Qualitytime op het water

Een 5 persoons sloep huren biedt vele voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van de omgeving vanaf het water. Hierdoor zie je de omgeving op een hele andere manier en kun je optimaal ontspannen. Het is ook nog eens gezellig om samen met het gezin te zijn. Op onze 5 persoons sloepen mag de hond ook mee. Het hele gezin compleet!
Je kunt lekker bijpraten terwijl je geniet van de omgeving. Daarnaast kun je ook je eigen eten en drinken meenemen, waardoor je niet afhankelijk bent van horecagelegenheden. Een ander voordeel is dat je flexibele vaarroutes en bestemmingen hebt. Je kunt dus zelf bepalen waar je naartoe gaat en hoe lang je daar blijft. Een 5 persoons sloep huren is ideaal voor een klein gezelschap.

Sloep huren met hond?

Dat kan op onze 5 persoons sloep! Ben je met een groter gezelschap, boek dan een extra bootje bij en vaar gezellig samen naar een eilandje of de stad Harderwijk.

20210716_185118 (2)

Iedereen veilig op het water

Het water op gaan is een super leuke ervaring, maar daarvoor moeten we ons wel aan een aantal regels houden. Bij het huren van een 5 persoons sloep geven we daarom duidelijke instructies zodat je weet hoe de boot werkt en hoe je je op het water moet gedragen. Zo leggen we uit hoe hard je in de haven mag varen en waar je het beste varen kan tijdens het huren van de sloep. Wij zijn heel trots op onze vaaromgeving en op onze bootverhuur en dat willen we graag zo houden. Respect voor andere vaarders en de natuur vinden wij daarom van groot belang tijdens het gebruik van de sloep. Houd rekening met andere boten en zwemmers in het water en vaar rustig langs natuurgebieden om verstoring te voorkomen. Zo kunnen we allemaal genieten van een mooie dag op het water.

IMG-20170510-WA0011

Green Silver 500

Als je deze 5 meter lange sloep gaat huren, huur je een makkelijk bestuurbaar aluminium bootje met comfortabele zit-en rugkussens. De sloep is voorzien van een buitenboordmotor. De boot vaart soepel omdat de spiegel het water gemakkelijk los laat en de boot dus niet aan het water kleeft. Met het stuurwiel is de sloep gemakkelijk bestuurbaar. Onze 5 persoons sloep huur je met een klein gezelschap. Wil je een sloep huren met kleine kinderen, dan is het handiger om te kiezen voor een boot met een wat diepere zit, bijvoorbeeld de luxe  7 persoon sloep.