7 persoons sloep huren?

Onze 7 persoons sloep huur je om heerlijk comfortabel en voor een mooie prijs het water op te gaan. De luxe aluminium sloep is de nieuwste sloep in onze vloot.  Alle prijzen zijn altijd inclusief brandstof, zwemvesten en waterkaart. Op de 7 persoons sloep zijn honden NIET toegestaan.

8941

Een unieke ervaring

Ben jij nog nooit of nog niet zo vaak op het water geweest met een sloep, dan beleef je gegarandeerd een unieke ervaring. Vanaf het water beleef je echt de natuur en alles ziet er anders uit.
Naast de unieke ervaring heeft een 7 persoons sloep huren nog veel meer voordelen. Zo biedt het de mogelijkheid tot gezelligheid en samenzijn met vrienden of familie. Samen genieten van de omgeving en het water zorgt voor een leuke ervaring en versterkt de band tussen de opvarenden. Daarnaast is het mogelijk om zelf eten en drinken mee te brengen aan boord, wat zorgt voor extra gemak en flexibiliteit tijdens de vaart.
Op de 7 persoons sloep zijn honden niet toegestaan. Wil je een hond mee aan boord, huur dan onze 5 persoons sloep.

Voor het huren van een 7 persoonssloep heb je geen vaarbewijs nodig. Je bestuurt de sloep eenvoudig en kan zo op je eigen tempo de omgeving ontdekken.

20210716_185118 (2)

Veilig genieten op het water

Veiligheidsinstructies zijn van groot belang bij het huren van een 7 persoons sloep. Bij het uitgeven van de boot geven wij daarom duidelijk instructies over hoe de boot werkt en waar er gevaren kan worden. Door deze instructies te volgen, voorkom je gevaarlijke situaties op het water en zorg je ervoor dat je echt kunt genieten van de vaartocht. Kom je een 7 persoons sloep huren dan vaar je bijvoorbeeld een heerlijk tochtje van De Randmeren bootverhuur naar het gezellige stadje Harderwijk en weer terug.

Bij het huren van een sloep hoef je niet na te denken over zwemvesten. Op al onze sloepen zijn zwemvesten voor volwassenen aanwezig. De kleintjes krijgen altijd een zwemvest op maat mee. Wel zo veilig!

8941

Luxe aluminium 550

Deze klassiek gelijnde 7 persoons sloep 550 heeft een lichte V-vorm in het onderwaterschip met een loefbijter voor extra koersstabiliteit. Het is een heerlijk en comfortabele onverwoestbare aluminium reddingssloep van 5,5 meter. De 7 persoons sloep is zelflozend, dubbelwandig en zeer stabiel. De sloep beschikt over een 10 pk geïntegreerde outboard. Je vaart langzamer dan 15 kilometer per uur en hebt bij het huren van deze sloep dus geen vaarbewijs nodig.
Huur deze 7 persoons sloep en vaar op je gemak over het Wolderwijd en het Veluwemeer. Deze open boot is gemaakt van moderne en duurzame materialen en heeft een gering brandstofverbruik. Hierdoor kan je deze luxe 7 persoons sloep huren voor een zacht prijsje.