Aira zeilboot huren?

Huur onze Aira 22 zeilboot om heerlijk en comfortabel te genieten op het water. De Aira is een moderne en snelle open zeilboot en biedt ruimte voor maximaal 6 personen. Al onze prijzen zijn inclusief zwemvesten, brandstof en waterkaart. Op de Aira 22 zijn honden NIET toegestaan.

sample-image-005

Sportief en comfortabel zeilen

Wil je graag met vrienden, familie of gezellig met z’n tweeën een zeilboot huren? Voor elk van deze gezelschappen is de moderne, sportieve zeilboot Aira 22 een goede keus!
Kom een Aira 22 huren bij de Randmeren en je kunt alle kanten op. Het is de perfecte combi van een sportief en modern ontwerp. De comfortabele bankjes zorgen voor een fijne zitruimte voor een relaxed dagje op het water. Vanwege de zeileigenschappen is deze boot ook voor de ervaren zeiler een goede keus! De moderne lijn en de lange waterlijn zorgen ervoor dat de Aira 22 zeer prettig manoeuvreert door het water.

Huur op tijd je Aira 22! Staat er mooi weer op de planning dan is het verstandig om je zeilboot vroegtijdig te reserveren. Bij De Randmeren huur je een zeilboot telefonisch of direct online.
Voor 130 euro kan je de Aira huren voor een hele dag. De Aira is ook een dagdeel te huur. De kosten zijn 65 euro voor de ochtend en 95 euro voor de middag. Daarnaast kan je de Aira huren in de avond. Kosten daarvoor zijn 65 euro.
Is de Aira 22 niet meer beschikbaar op het gewenste moment? Kijk ook eens bij de Fox 22 of de Polyvalk.

sample-image-005

De zeileigenschappen van de Aira

Kom je de Aira 22 huren, dan huur je een echte nieuwe generatie Daysailer. Een prachtige 6.5 meter lange zeilboot met 22m2 zeiloppervlak, welke ook nog eens gemakkelijk is om mee te zeilen en dus zeer geschikt is voor de verhuur. Niet voor niets, is deze zeilboot in 2018 door de Hiswa uitgeroepen tot zeilboot van het jaar.
De Aira 22 heeft een square top grootzeil en een korte fok wat de zeilboot een uniek silhouet geeft. Kom je de Aira huren dan kan je hoog aan wind zeilen door de naar binnen gevoerde, niet te grote fok en je kan bovendien zeer goed ruime wind zeilen door het brede achterschip. De boot is voorzien van een zelflozende kuip en comfortabele bankjes wat het zeilen met de Aira extra comfortabel maakt.

aira

Veilig de haven in en uit varen

Bij De Randmeren zeilschool en bootverhuur zorgen wij ervoor dat je zonder zorgen de haven in en uit kan varen. Daarom zijn al onze zeilboten voorzien van een buitenboordmotor. Tijdens het huren van de Aira geven wij een korte uitleg over de werking van de motor. Zo kan je lekke snel het Veluwemeer op.
De van origine aanwezige elektromotor op de Aira 22 kon de verhuur vraag helaas niet aan. Daarom zijn onze Aira zeilboten op dit moment uitgerust met een kleine buitenboord benzine motor zodat jij je geen zorgen hoeft te maken of je veilig de haven in en uit gaat komen wanneer jij de Aira komt huren. We hopen in de toekomst op nieuwe mogelijkheden met betrekking tot het elektrisch varen.