Fox huren

Kom een Fox 22 huren bij De Randmeren en geniet op het Veluwemeer of het Wolderweid. De Fox is ideaal voor zeilers die iets meer luxe willen ten opzichte van de Valk. Al onze prijzen zijn inclusief zwemvesten, brandstof en waterkaart. Op de Fox 22 zijn honden NIET toegestaan.

Zeilles volwassenen

Gemakkelijk varen op het Veluwemeer

Wil je gezellig varen, maar niet zelf een boot aanschaffen? Dan is huren een hele goede optie! De Fox 22 is een goede keuze als je graag een boot huurt die net wat meer luxe en comfort biedt dan een open zeilboot zoals de Polyvalk? De zeilboot is makkelijk te besturen en de snelheid van de boot is zeer aangenaam.
Bij De Randmeren vaar je binnen enkele minuten de haven uit en ben je direct op goed bevaarbaar water. Je kan je een dagdeel prima vermaken op het Veluwemeer, vaar je wat langer neem dan vooral een kijkje op het Wolderwijd bij Harderwijk. Geniet tijdens het huren van de Fox van het uitzicht en de unieke ervaring terwijl je over het aquaduct het andere meer op vaart.

a6a7baff0b4ef0bcb1be9f9ae38e666b (1)

Prijzen Fox 22 huren

Reserveer je boot op tijd om er zeker van te zijn dat er voor jou een Fox klaar ligt. Bij De Randmeren huur je een zeilboot telefonisch of direct online.

Voor 130 euro kan je de Fox 22 huren voor een hele dag. De Fox is ook een dagdeel te huur. Je betaalt dan 65 euro voor in de ochtend en 95 euro voor de middag. Je kan ook heerlijk genieten van de rustige avonduren tussen 17:00 en 21:00 uur, hiervoor betaal je 65 euro.

Is de Fox 22 niet meer beschikbaar op het gewenste moment? Dan kan je misschien wel een Aira huren. In de verhuur hebben wij ook nog de Polyvalk, dit is de enige zeilboot waarop honden mee aan boord mogen. Wil je een hond meenemen kies dan voor de Valk.

Bij De Randmeren zeilschool en bootverhuur zetten wij de Fox in tijdens onze zeillessen. Heb jij al zeilervaring, maar is het toch wel lang geleden dat je een bootje hebt gehuurd, boek dan een les om alles weer even op te frissen. Je kan ook gebruik maken van de zeilinstructie. Hier komt een instructeur het eerste uur met jou meevaren tijdens het huren van de Fox. Wil je hier gebruik van maken, mail of bel dan even naar De Randmeren. Wij helpen je graag! Ook als jij al een goede zeiler bent, kunnen we je interessante zeillessen bieden. Kom bijvoorbeeld naar onze stormlessen.

sample-image-014

De zeileigenschappen van de Fox 22

De Fox 22 is een hele aangename boot om mee te varen en makkelijk te besturen. Het is een opvallende verschijning om te zien, voornamelijk door de open spiegel en het vlakke dek van de boot. Kom je de Fox huren, dan huur je een zeilboot met goede stabiliteit. De boot is 6,5 meter lang en heeft een breedte van 2,5 meter. Vanwege deze grootte is de boot ook erg comfortabel, je kunt er heerlijk zitten en genieten van het uitzicht. De kajuitboot is makkelijk te zeilen en manoeuvreren en daarom geschikt voor zowel beginnende als gevorderde zeilers. Niet voor niets dat de Fox in Nederland binnen de kortste keren is uitgegroeid tot één van de populairste zeilboten. Twijfel niet langer en kom een Fox 22 huren!