Polyvalk huren

De Valk is misschien wel de meest bekende zeilboot in Nederland en op veel plaatsten in het land te huur. Door de geringe snelheid van de boot is de Valk zeer geschikt voor groepen of toertochten. Al onze prijzen zijn inclusief zwemvesten, brandstof en waterkaart.

sample-image-012

Een Valk huren doe je bij De Randmeren

De Randmeren zeilschool en bootverhuur is goed bereikbaar en slechts enkele minuten van Harderwijk. Je betaalt bovendien geen parkeerkosten, wel zo fijn. Kom je een Valk huren dan wijst ons vriendelijke personeel je graag de weg en doordat alle Valken voorzien zijn van een buitenboordmotor ben je binnen enkele minuten aan het genieten op het water. Je hoeft je geen zorgen te maken over slecht weer. Met onze annuleringsverzekering, kies jij wanneer je wel of niet je Valk komt huren. We onderhouden onze Valken goed, zodat je veilig het water op kunt. Klanten beoordelen onze Valk verhuur met een 8.2 en daar zijn we best trots op.

IMG_0944 (1)

Polyvalk huren: de ideale groepsactiviteit op het water

Wil je gaan zeilen met een grotere groep, dan is het huren van een Valk een leuke optie, maar ook met een klein gezelschap is het varen op de Polyvalk een leuke activtieit op het water. Je kan één Valk huren voor een klein gezelschap of met zijn tweeën, maar je kan ook meerdere Valken huren en met een grote groep het Veluwemeer gaan verkennen. In onze vloot hebben we acht Valken liggen, genoeg plek dus voor 40 man.Bij De Randmeren kun je gemakkelijk een polyvalk huren voor een dag(deel) of zelfs voor meerdere dagen. We hebben ook twee dektenten beschikbaar om het mogelijk te maken op de Valk te overnachten.

Een Valk huren bij de Randmeren is meestal geen probleem. We hebben er zelfs last minute nog wel één liggen. Alleen bij een zeer goede weersvoorspelling moet je er wel op tijd bij zijn. Bij De Randmeren huur je een zeilboot telefonisch of direct online. Voor 90 euro kan je de Valk huren voor een hele dag. De Valk is ook een dagdeel te huur. De kosten zijn 50 euro voor de ochtend- of de avondhuur en 65 euro voor de middag.
Wil je een boot die makkelijker tuigt, kijk dan eens bij onze Fox zeilboot.

wedstrijd-Foxen-en-Polyvalken-1 (1)

Eigenschappen van de Valk

De Valk is een stabiele boot en perfect voor een dagje toeren op het water. Je kunt de Valk huren met je gezin, collega’s of met z’n tweeën en een heerlijk dagje vertoeven op het water. Het is een makkelijk te besturen boot en als er toch iets fout gaat, wordt dit niet hard afgestraft. Dit komt doordat de zeilboot niet erg over helt. Een Valk is 6.65 meter lang en 2.00 meter breed. De Polyvalk is een polyester uitvoering van de bekende Valk. Deze open zeilboot gaat al heel wat jaren mee en verliest zijn populariteit zeker niet in de vaarwereld. Het ontwerp stamt al uit 1993 en dat maakt dit een echte klassieker. De boot heeft ruimte voor 5 personen en je kunt er heerlijk mee varen op binnenwater zoals de Randmeren. Als je bekend bent met met het hijsen van een gaffeltuig dan is een Valk huren een prima idee. Heb je hier echter geen ervaring mee of wil je een zeilboot die makkelijker tuigt, dan kan je beter een Aira of een Fox huren.