Verhuur tijdens corona

Wij verhuren graag tijdens corona, we houden ons wel aan de volgende regels:

  • 1 persoon tegelijk in de winkel
  • Ook op onze boten dien je 1,5 meter afstand te houden van mensen die niet tot je eigen huishouden behoren.
  • Op kleine sloepen (6-7  persoons) mogen daarom maximaal 4 (kinderen onder de 13 tellen niet mee) mensen uit 2 verschillende huishoudens (of zoveel mensen als de boot toestaat uit 1 huishouden)
  • Op de 8 en 10 persoons sloepen kunnen maximaal 6 mensen uit 2 verschillende huishoudens
  • Op de 12 persoons sloep kunnen maximaal 6 personen uit 3 verschillende huishoudens
  • Heb je vragen, bel of mail even

Max 6 personen

Vanaf € 55,- per 1,5 uur

Max 7 personen

Vanaf € 65,- per 1,5 uur

Max 5 personen

Vanaf € 65,- per 1,5 uur

Max 8 personen

Vanaf € 125- per 3 uur

Max 10 personen

Vanaf € 135,- per 3 uur

Max 12 personen

Vanaf € 155,- per 3 uur

Sloep huren Harderwijk

Huur een sloep in Harderwijk bij De Randmeren en geniet op het water met het hele gezin, je vrienden of collega’s. De sloepen zijn uitgerust met een comfortabele zitting, zwemvesten en een waterkaart waardoor er niets in de weg staat om relaxed en veilig te varen. Je huurt altijd inclusief brandstof. Bij aankomst helpen wij je vlot het water op met een korte instructie aan boord van de sloep.

Sloep huren zonder vaarbewijs

Een sloep huren zonder vaarbewijs is geen probleem. Tenzij een boot sneller kan varen dan 20 kilometer per uur of langer is dan 15 meter, heb je geen vaarbewijs nodig. Al onze sloepen zijn te huren zonder vaarbewijs. Heb je nog nooit gevaren? Dan helpen we je op locatie graag met een gedegen instructie. Geef dit wel even aan bij het maken van een boeking via de opmerkingen, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Vaar of zeil over het prachtige Veluwemeer

Onze sloepen liggen in het Veluwemeer vlakbij het gezellige en historische binnenstad van Harderwijk. Niet alleen op het water, maar ook langs de oevers van de Randmeren valt veel te ontdekken. Denk aan pittoreske dorpjes, de rijke historie van de Hanzesteden en cultureel erfgoed van de Zuiderzee. Net als het huren van een sloep, is ook het huren van een zeilboot net zo gemakkelijk.

Informatie over sloepverhuur

Wij rekenen geen borg. Uiteraard heb je wel een eigen risico voor als er onverhoopt toch wat mis gaat.  Onze verhuur valt onder de algemene verhuur voorwaarden van de HISWA. Geniet van een ontspannend dagje uit een huur een sloep via de Randmeren.