Wedstrijdzeilen

Wedstrijdzeilen volwassenen

Bij onze watersportvereniging De Randmeren in Biddinghuizen vlak bij Harderwijk organiseren wij elke woensdagavond wedstrijden op de zwaardboot voor junioren en volwassenen.

Kom foilen in november

Wedstrijdzeilen volwassenen: voor wie en wanneer?

Bij De Randmeren zeilschool en bootverhuur hebben wij een eigen vereniging namelijk Watersportvereniging De Randmeren (WVDR). We varen hier wedstrijden voor de jeugd, maar sinds 2024 ook voor junioren en volwassenen. Dit laatste doen we in samenwerking met WV Randmeer waar super veel Finn zeilers actief zijn.

De wedstrijden zijn bedoeld voor ervaren en gevorderden zwaardbootzeilers van 15 jaar en ouder en vinden plaats op woensdagavond van 17 april tot en met 16 oktober. De start van de wedstrijden is om 18:30 uur.

Deze pagina is in onderhoud, data, tijden en prijzen kunnen nog wijzigen.

daghap

Voor slechts €15 euro verzorgt Molecaten Flevostrand een lekkere daghap voor jou. Deze staat om 17:30 uur voor je klaar mits voor 16:00 uur besteld.
Je plaatst je bestelling voor 16:00 uur en kiest uit vlees of vegetarisch.

Deze pagina is in onderhoud, data, tijden en prijzen kunnen nog wijzigen.

Kosten wedstrijdzeilen

Je kan deelnemen aan de wedstrijden door lid te worden van onze vereniging. Je wordt dan automatisch lid van het watersportverbond. Kosten voor lidmaatschap bedragen €50 per jaar. Voor personen jonger dan 18 is dit €40.

Naast het lidmaatschap koop je een seizoenskaart om deel te kunnen nemen aan de wedstrijden.

Je kan je boot stallen bij WV Randmeer. Kosten hiervoor bedragen €75 euro per jaar.

Deze pagina is in onderhoud, data, tijden en prijzen kunnen nog wijzigen.

Wedstrijdzeilen: uitslagen

Wedstrijdzeilen op het Veluwemeer doe je natuurlijk voor je plezier, om te genieten op het water of omdat je ontzettend ambitieus bent. Wat de reden ook is, jij bent benieuwd naar de uitslag!

De uitslagen van alle wedstrijden zijn te vinden op onze website.

Tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen vindt de borrel plaats. Tijdens deze avond wordt de overall winnaar bekend gemaakt.

sample-image-001

Wedstrijdzeilen: de klassen

Tijdens de zeilwedstrijden op het Veluwemeer kan er gevaren worden op de Finn, de ILCA, de Splash en de Laser. Wanneer je komt met minimaal 6 deelnemers is het ook mogelijk om in een andere klasse te varen.

Wedstrijdtraining

Bij WVDR geven wij wedstrijdtraining aan de jeugd. De trainingsgroep bestaat uit kinderen in de leeftijd van 8 tot circa 19 jaar.

Ben jij 19 jaar of ouder dan kan je informeren naar de mogelijkheden voor training. Dit kan bij WV Randmeer.

Wekelijks zeilen bij Harderwijk

Wil je wekelijks zeilen, maar zit je liever lekker droog? Dan is de Sailing Club misschien iets voor jou!

De Sailing Club vaart elke dinsdag- en donderdagavond in het hoogseizoen en elke zaterdagochtend in het laagseizoen. Geen eigen boot nodig, geen onderhoud, wel altijd een zeilmaatje en een boot voor jou paraat.