Wedstrijdzeilen

Wedstrijdzeilen volwassenen

Bij onze watersportvereniging De Randmeren in Biddinghuizen vlak bij Harderwijk organiseren wij om de week woensdagavond wedstrijden op de zwaardboot voor junioren en volwassenen.

WAC Biddinghuizen

Wedstrijdzeilen volwassenen: voor wie en wanneer?

Bij De Randmeren zeilschool en bootverhuur hebben wij een eigen vereniging namelijk Watersportvereniging De Randmeren (WVDR). We varen hier wedstrijden voor de jeugd, maar sinds 2024 ook voor junioren en volwassenen. Dit laatste doen we in samenwerking met WV Randmeer waar super veel Finn zeilers actief zijn.

De wedstrijden zijn bedoeld voor ervaren en gevorderden zwaardbootzeilers van 15 jaar en ouder en vinden plaats op woensdagavond 8 mei, 22 mei, 5 juni, 19 juni, 3 juli, 17 juli, 31 juli, 14 augustus en 28 augustus.  De start van de wedstrijden is om 19:00 uur.

daghap

Voor slechts €15 euro verzorgen we een lekkere daghap voor jou. Deze staat om 17:30 uur voor je klaar mits de dag daarvoor besteld.
Je plaatst je bestelling via een mail en kiest uit vlees of vegetarisch.

Kosten wedstrijdzeilen

Je kan deelnemen aan de wedstrijden door lid te worden van een vereniging. Je wordt dan automatisch lid van het watersportverbond. Kosten voor lidmaatschap bij onze vereniging bedragen €50 per jaar. Voor personen jonger dan 18 is dit €40.

Naast het lidmaatschap koop je een seizoenskaart om deel te kunnen nemen aan de wedstrijden. Een seizoenskaart kost €25 euro. Ben jij al lid van het watersportverbond dan heb je enkel een seizoenskaart nodig.

Je kan je boot stallen bij WV Randmeer. Kosten hiervoor bedragen €75 euro per jaar.

Wedstrijdzeilen: uitslagen

Wedstrijdzeilen op het Veluwemeer doe je natuurlijk voor je plezier, om te genieten op het water of omdat je ontzettend ambitieus bent. Wat de reden ook is, jij bent benieuwd naar de uitslag!

De uitslagen van alle wedstrijden zijn te vinden op onze website en op die van WV Randmeer.

Tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen vindt de borrel plaats. Tijdens deze avond wordt de overall winnaar bekend gemaakt.

sample-image-001

Wedstrijdzeilen: de klassen

Tijdens de zeilwedstrijden op het Veluwemeer kan er gevaren worden op de Finn, de ILCA, de Splash en de Laser. Wanneer je komt met minimaal 6 deelnemers is het ook mogelijk om in een andere klasse te varen.

Wedstrijdtraining

Bij WVDR geven wij wedstrijdtraining aan de jeugd. De trainingsgroep bestaat uit kinderen in de leeftijd van 8 tot circa 19 jaar.

Ben jij 19 jaar of ouder dan kan je informeren naar de mogelijkheden voor training. Dit kan bij WV Randmeer.

Wekelijks zeilen bij Harderwijk

Wil je wekelijks zeilen, maar zit je liever lekker droog? Dan is de Sailing Club misschien iets voor jou!

De Sailing Club vaart elke dinsdag- en donderdagavond in het hoogseizoen en elke zaterdagochtend in het laagseizoen. Geen eigen boot nodig, geen onderhoud, wel altijd een zeilmaatje en een boot voor jou paraat.