Winactie Randmeren Dopper

Winactie Randmeren Dopper

Win een Randmeren Dopper!

Wist je dat je nog twee dagen gebruik kan maken van onze winactie? Schrijf je kind in voor juni en maak kans op een coole Randmeren Dopper. We verloten drie Doppers onder alle inschrijvingen van juni.

Zeilkamp Veluwemeer, leer zeilen

Zeilkamp op het Veluwemeer: beleef de week van je leven!

Tijdens een zeilkamp bij Harderwijk krijgt jouw kind de unieke kans om zichzelf te ontwikkelen op het water. Met het prachtige Veluwemeer als speelterrein, beleeft jouw kind hier ongetwijfeld de leukste week van de hele zomervakantie.

Ons zeilkamp in Biddinghuizen biedt een interessant programma waarin jouw kind niet alleen leert zeilen, maar ook allerlei andere activiteiten onderneemt. Tijdens een gevarieerd programma afwisselend op het land en het water, bieden we vele activiteiten aan naast het zeilen. We doen spelletjes op de kant, leuke actieve theorielessen, we varen op het Skûtsje, klimmen op de klimmuur en ga zo maar door. Er is altijd wel iets te bedenken om ervoor te zorgen dat jouw kind een leuke en leerzame tijd beleefd.

Of jouw kind nu een beginner is of al wat meer ervaring heeft, er is voor ieder wat wils!

Zeilweek voor kinderen bij Harderwijk

Meer te weten komen over zeilkamp?

Al onze zeilkampen vinden plaats op Strandweg 1 in Biddinghuizen op het Molecaten Park Flevostrand. Wil je meer te weten komen over zeilkamp. Neem dan eens een kijkje op onze verschillende pagina’s over zeilkamp. Je vindt daar onder andere de volgende informatie: