Kom zeilen tijdens de herfstweken

Zeilen herfstvakantie

Bij de Randmeren trainen wij in de herfstvakantie met onze instructeurs. En jij kan meedoen! Zeilen in de herfstvakantie is voor actieve, enthousiaste en gemotiveerde zeilers. Wij bieden trainingen op hoog niveau en maken jou een nog betere zeiler. Schrijf je dus snel in!

Herfstweek

Zeilweek herfstvakantie

Voor kinderen organiseren wij zeilweken tijdens de herfstvakantie. Er zijn twee herfstvakantie weken waarop ingeschreven kan worden.

De herfstweek zeilen is voor de echte doorzetters. Tijdens deze week moedigen we je aan om eventuele obstakels aan te pakken en niet zomaar op te geven. We bieden een veilige omgeving waarin je kunt leren en groeien als zeiler.

Als je al in het bezit bent van het CWO 3 gevorderd certificaat, kun je tijdens de herfstweek zeilen werken aan het verder ontwikkelen van je vaardigheden. Onze instructeurs zullen je uitdagen en nieuwe technieken aanleren. Je zult merken dat je na deze week nog zelfverzekerder bent op het water.

Schrijf je direct in voor een onvergetelijke zeilervaring tijdens de herfstvakantie!

Zeilles volwassenen tijdens de herfst

Zeilles voor volwassenen: speciale lessen op hoog niveau

Tijdens de herfstvakantie bieden wij uitdagende zeillessen aan voor volwassenen. Onze lessen zijn speciaal ontworpen voor mensen die al enige ervaring hebben met zeilen en hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Of je nu wilt leren wedstrijdzeilen of jezelf wilt uitdagen met stormtraining, bij ons ben je aan het juiste adres.
Ook ver gevorderden zeilers helpen wij ontwikkelen. Tijdens de training zul je werken aan het verbeteren van je zeiltechnieken en het vergroten van je zelfstandigheid op het water. Onze instructeurs zullen je uitdagen met complexe manoeuvres. Misschien wil jij de kielboot wel eens omruilen voor een zwaardboot om je zeilervaring te verbreden?!
Wil jij ook extra uitdaging tijdens je zeilles? Neem dan contact op via onderstaande link en geef je wensen aan. Wij denken graag met je mee.

Herfstweek

Zeilen herfstvakantie: Prijzen

Kom zeilen op onze zeilschool in midden Nederland. Kies uit verschillende lessoorten. Zo kan je bijvoorbeeld mee lessen tijdens de herfstweek. Je schrijft je dan in voor een hele week (€299), wat erg leuk is voor de jeugd of je boekt losse dagen (€75) of dagdelen (€40). Dit laatste is ook geschikt voor volwassenen. Vraag in de winkel naar de lesprijzen.

Heb jij nog niet zoveel ervaring? Dan kan je ook de reguliere lessen boeken. Er zijn genoeg plekken vrij in de herfstvakantie, maar ook daarbuiten. We zeilen door, tenzij er ijs ligt.