zeilschool volwassenen

Zeilschool Harderwijk

Zeilen leren? Kom bij ons! Zeilschool De Randmeren is sinds 2006 uitgegroeid tot de grootste zeilschool nabij Harderwijk: een moderne zeilschool met een breed pakket aan opleidingsmogelijkheden.

zeilschool harderwijk jeugdzeilen

Zeilschool aan het Veluwemeer

Zeilschool De Randmeren aan het Veluwemeer biedt tal van voordelen voor iedereen die wil leren zeilen of zijn zeilvaardigheden wil verbeteren. Bij ons ben je dus op het goede adres om te leren zeilen.

Onze locatie aan het Veluwemeer bij Harderwijk is prachtig en biedt de perfecte omgeving om te leren zeilen. Op het Veluwemeer is ruim zeilwater en de verschillende eilandjes bieden luwte en gezellige aanlegplekken. De zeilschool is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en vlak bij Harderwijk.

Bij ons kan jij een CWO diploma halen, een zeildiploma met echte waarde voor je verdere zeilcarrière. We werken met professionele instructeurs die kijken naar wat jij nodig hebt.

Zeilschool De Randmeren verzorgt een doorlopende leerlijn: van lessen in de Optimist voor kinderen van 7 – 11 jaar tot aan zwaardboot lessen voor jongeren tot 19 jaar. Voor elke leeftijdscategorie hebben we een passende lesboot. We passen de programma’s aan op de mogelijkheden van de cursist. Van speelse beginnerslessen gericht op vertrouwen, plezier en overwinnen van angst, tot resultaat gerichte CWO programma’s of wedstrijdtrainingen voor gevorderde jeugd.

Zeillessen voor volwassenen

Bij Zeilschool De Randmeren is de Fox 22 het standaard lesschip voor volwassenen. Een modern getuigde zeilboot met uitstekende zeileigenschappen en dé lesboot voor iedere cursist die het zeilen snel onder knie wil krijgen. Tegelijkertijd is de Fox 22 een mooie opstap naar de grotere kajuitjachten. Volwassenen kunnen bij ons terecht voor het leren van de basisvaardigheden, maar zeker ook voor het door ontwikkelen van de zeilvaardigheden. Voor gevorderden zeilers zijn er verschillende mogelijkheden van privéles tot aan stormtrainingen.

sample-image-003

Waarom leren zeilen bij ons?

Zeilschool De Randmeren heeft een prachtige locatie aan het Veluwemeer. Centraal gelegen, bij Harderwijk, en makkelijk bereikbaar.
We werken met professionele instructeurs die altijd klaar staan om jou te helpen. Ze kijken naar wat jij nodig hebt om je vaardigheden het best te ontwikkelen. Veiligheid staat bij ons voorop. Onze moderne zeilboten zijn goed onderhouden en we geven duidelijke instructies over veiligheid op het water.
Op onze zeilschool haal jij een CWO zeildiploma, wat erg waardevol kan zijn voor je verdere zeilcarrière. We geven bovendien diplomagarantie op het eerste CWO diploma voor volwassenen.
Na het behalen van je diploma bieden we meerdere mogelijkheden om jou aan het zeilen te houden en jezelf verder te ontwikkelen. Denk aan gevorderden training, kilometers maken met de Sailing Club en wedstrijd zeilen.

Wat kost zeilles?

Op deze vraag kunnen we niet direct een antwoord geven. Hiervoor moeten we eerst weten welke zeilles je wilt volgen en hoeveel zeillessen je van plan bent af te nemen. Kies je voor een zeilcursus of voor een zeilweek, jeugd of volwassene?

Je vindt een overzicht van al onze prijzen op de prijzenpagina. Kom je er niet uit, geef ons dan even een belletje!

zeilschool-harderwijk

Iedereen kan leren zeilen!

Wij denken dat iedereen die wil leren zeilen, kan leren zeilen. Om zeillessen te kunnen volgen bij De Randmeren heb je niet veel nodig. Zorg voor een regenpak, laagjes kleding, zonnebrand, een petje en/ of een zonnebril, schoenen waarin je voeten goed droog blijven of bij het jeugdzeilen juist schoenen die nat mogen worden. Bij zeillessen voor de jeugd zorgen wij voor een wetsuit en een zwemvest. Bij de volwassen lessen zorgen wij voor een zwemvest.

Mocht je nog spullen nodig hebben dan hebben wij op de zeilschool een winkel waar jij je watersportspullen zoals waterschoenen, zeilpakken, handschoentjes kunt kopen.

CWO gecertificeerde zeilschool bij Harderwijk

Gecertificeerd door de Commissie Watersport Opleidingen leiden wij op voor landelijk erkende diploma’s. Na het behalen van je diploma leer je door of ga je zelfstandig aan het zeilen met de Sailing Club.

Randmeren cup

Jaarlijkse zeilschool wedstrijden in Biddinghuizen

Bij De Randmeren houden wij jaarlijks zeilwedstrijden voor alle cursisten, instructeurs en clubleden.
Zo is er de Randmeren Cup voor alle kinderen die meegedaan hebben aan een zeilkamp. Hier kunnen ze laten zien wat ze hebben geleerd en kennis maken met het wedstrijdzeilen. De winnaars komen op onze wisseltrofee.
Ook is er de Sailing Cup, een jaarlijkse winterwedstrijd waar onze clubleden, instructeurs en wedstrijdzeilers aan mogen deelnemen. Super leuke wedstrijden op het prachtige Veluwemeer in de winter!

Lees hier meer over zeilkamp en de Sailing Club.

Meer nieuws
Het is zomer!!!
Zeilkamp

Het is zomer!!!

Zeilkamp zomerweek 2 Wat een prachtige dag is het om de tweede zomerweek in te luiden. Misschien voor de gevorderden...

Zet in je agenda!!
Randmeren Cup (1)

Zet in je agenda!!

1 september Randmeren Cup!! Pak je agenda erbij en blokkeer zondag 1 september voor De Randmeren Cup! We kijken...

meivakantie week 2
zeilweek 2

meivakantie week 2

2e zeilweek van start Het is alweer woensdag en de tweede meivakantie week gaat lekker! We hebben tot nu toe wind,...