Jeugd zeilschool

Wij maken zeilers! Ga jij op zeilen dit jaar?

Volwassenen zeilschool

Je bent nooit te oud om te leren zeilen!

 Dé zeilschool aan het Veluwemeer

De Randmeren Zeilschool en Bootverhuur is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé zeilschool aan het Veluwemeer. Onze lessen zijn opgebouwd door de instructeurs zelf zo is het mogelijk om voor elk kind een eigen aanpassing te maken. Op onze locatie op Molecaten Park Flevostrand bieden we voor elke leeftijdscategorie zeilessen aan:

 

Onze zeilschool is gecertificeerd door de Commissie Watersport Opleidingen (CWO). Natuurlijk zijn onze lesprogramma’s dus afgestemd op de CWO eisen en behaalt u een erkend diploma. Maar onze instructeurs zijn er ook op getraind lessen samen te stellen die aansluiten bij de specifieke doelstelling van iedere cursist.

Verblijf
Wel beschikken we over riante verblijfsmogelijkheden waar de cursisten samen met (groot)ouders kunnen verblijven: Molecaten Park Flevostrand of Waterparc Veluwemeer van Landal. Kijk ook eens op onze pagina Verblijf.Wij hebben geen interne cursussen. Worden ‘s ochtends gebracht en aan het eind van de middag weer gehaald. De volgende dag staan ze uitgerust weer aan de start. De focus ligt bij ons op het creeren van een leuke en leerzame zeildag.

Veelzijdig jeugd programma
Ook voor de jeugd passen we de programma’s aan op de mogelijkheden van de cursist. Van speelse beginnerslessen gericht op vertrouwen, plezier en overwinnen van angst tot resultaat gerichte CWO programma’s of wedstrijdtrainingen voor gevorderde jeugd. Onderstaande tabel geeft een overzicht van alle doorloopmogelijkheden.